Σοφία Σιγάλα: «Ήθελα να συνεχίσω στον Πήγασο»

Πέρσι, στην πρώτη της παρουσία στον Πήγασο Κρεμαστής, βοήθησε σημαντικά και στέφθηκε πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου, κερδίζοντας στη συνέχεια με την ομάδα την άνοδο στην Α2 Κατηγορία.

Ο λόγος για τη 19χρονη Σοφία Σιγάλα, η οποία αποκτήθηκε πέρσι από τις νεανίδες του Παναθηναϊκού και συνέβαλε στην πορεία του Πήγασου προς τις εθνικές κατηγορίες.

Η νεαρή αθλήτρια, αν και θα διαμένει στην Αθήνα, θα συνεχίσει να παίζει στον Πήγασο, με τον οποίο «δέθηκε» σε μεγάλο βαθμό και μάλιστα αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Ρόδο όπου συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Σοφία Σιγάλα μίλησε για τους στόχους του Πήγασου και την παραμονή της στην ομάδα: «Από την πρώτη στιγμή ήθελα να συνεχίσω στον Πήγασο και να βοηθήσω κι εγώ τη νέα προσπάθεια της ομάδας στην Α2 Κατηγορία.

Γνωρίζω ότι για μένα θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα λόγω της απόστασης, αλλά είμαι αισιόδοξη και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Το σημαντικό είναι να υπάρξει καλή χημεία μέσα κι έξω από τα παρκέ, θέληση υπάρχει και όλα θα πάνε καλά. Όλα τα κορίτσια θα δουλέψουμε σκληρά για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και πιστεύω στο τέλος το ταμείο θα είναι θετικό για όλους. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά πράγματα αλλά να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε τους ρόλους μας μέσα στο γήπεδο.

Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω στην Α2 Κατηγορία, οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες αλλά πιστεύω πολύ στην ομάδα μου».

Η νεαρή αθλήτρια σπουδάζει στην παιδαγωγική ακαδημία Αθηνών και θα έρχεται στη Ρόδο λίγες μέρες πριν από κάθε παιχνίδι για να κάνει προπονήσεις με τις υπόλοιπες συναθλήτριές της.