Με δυναμική παρουσία και φέτος το «Ροδίων Αθλησις»

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου ξεκίνησε την προετοιμασία του το «Ροδίων Αθλησις», το οποίο παίρνει και φέτος μέρος, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στο βόλεϊ,. υπό τις οδηγίες του Νίκου Τρατσέλα ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας διαδεχόμενος το Νίκο Αντωνιάδη.

Πρώτο μέλημα του τεχνικού ηγέτη της ομάδας, είναι φυσικά οι αθλητές του να αποκτήσουν την φυσική κατάσταση που πρέπει. Όλοι οι αθλητές πλην ενός είναι στη διάθεσή του και τρέχουν εκτός Κλειστού και περισσότερο στο «Καλλιπάτειρα» στα γήπεδα του μπιτς βόλεϊ.

Ο μοναδικός απών είναι ο Ηρακλής Ονουφριάδης, ο οποίος έχει ακόμα επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο τέλος του μήνα
Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό κι όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Γιώργος Τριχιάς εκ των υπευθύνων της ομάδας «Υπάρχει καλή δυναμική και φέτος και πιστεύω πώς θα είμαστε και πάλι μέσα στους στόχους μας».

ΖΗΤΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΑ
Στο μεταξύ και σύμφωνα με την εισήγηση του Νίκου Τρατσέλα, η ομάδα θα προσπαθήσει να κλείσει φιλικά με δυνατούς αντιπάλους, προκειμένου να προετοιμασθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εν όψει της έναρξης της Α2 Κατηγορίας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το «Ροδίων» θέλει να πάει το διάστημα 15-16 Οκτωβρίου στην Αθήνα, για να δώσει φιλικά παιχνίδια με ομάδες ίδιας δυναμικότητας με τη Ροδίτικη ομάδα.
Παράλληλα επιδιώκεται να δοθούν ακόμα δυο φιλικά το Σαββατοκύριακο πριν ακριβώς από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Υπάρχει η σκέψη μετάβασης στο νησί της Κω για τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού, με την άλλη ομάδα που εκπροσωπεί το Δωδεκανησιακό βόλεϊ στην Α2 φέτος, τις Αθλοπαιδιές, αλλά δεν έχουν καθορισθεί ακόμα οι σχετικές ημερομηνίες και ώρες.