Ρίχνει το βάρος στον… άσσο ο ΑΕΡΑ

Το βάρος στη συμφωνία για την κάλυψη της θέσης ενός τερματοφύλακα, ρίχνουν πλέον οι Διοικούντες την ομάδα του ΑΕΡΑ. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία θεωρούν πώς δεν είναι δυνατόν να βγάλει τη σαιζόν ένας και μόνο γκολκίπερ.

Ο Νίκος Καλανδράνης έχει μέχρι τώρα επωμισθεί το βάρος της προετοιμασίας, αλλά και των φιλικών παιχνιδιών, που έχουν δώσει μέχρι τώρα οι «ερυθρόλευκοι».

Από κει και μετά υπάρχει φυσικά ο Βέσελιν Τσβετκόφσκι, ο οποίος όμως δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει αν τελικά θα μετακομίσει στην Αγγλία με τη σύζυγό του, αλλά και αν θέλει να μείνει στην Ελλάδα και τον ΑΕΡΑ, που τον… αγκάλιασε όταν ήρθε στη Ρόδο και τον στήριξε επαγγελματικά και ποδοσφαιρικά. 

Ο Τσβετκόφσκι δεν έχει ακόμα συμφωνήσει με τη διοίκηση της ομάδας για το αν θα συνεχίσει και τη δεύτερη συμφωνηθείσα χρονιά.

Ο λόγος αυτός αναγκάζει διοίκηση και Βαγγέλη Χοσάδα, να αναζητούν τερματοφύλακα κύρια από τον τοπικό χώρο, για να πλαισιωθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Καλανδράνης.

Ο κόουτς του ΑΕΡΑ κάτι έχει στο μυαλό του, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κίνηση για να υλοποιήσει αυτή τη σκέψη.  Έτσι μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις και προς αυτή την κατεύθυνση και είναι πολύ πιθανόν να «παίξει» στα μεταγραφικά του ΑΕΡΑ Ροδίτης γκολκίπερ, τον οποίο γνωρίζει καλά ο έγκριτος τεχνικός.