Οι Μαχητές θέλουν να «σώσουν» το γυναικείο τμήμα του Ιπποκράτη!

Μία εβδομάδα μετά την επίσημη ανακοίνωση του Ιπποκράτη, περί αποχώρησης της γυναικείας ομάδας από την Α2 εθνική κατηγορία λόγω οικονομικών δυσκολιών, και παραμονή της κλήρωσης του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, εστάλη επίσημο αίτημα των Μαχητών Κω – σύλλογος που λειτουργεί τμήματα πολεμικών τεχνών – για απορρόφηση του τμήματος μπάσκετ γυναικών προκειμένου να συνεχίσει την πορεία του στις εθνικές κατηγορίες!

Το «μπαλάκι» είναι τώρα στην πλευρά της διοίκησης του Ιπποκράτη.

«Με το παρόν Δελτίο Τύπου το γυναικείο τμήμα του Α.Σ. Κώων "Ο Ιπποκράτης" θα ήθελε να ενημερώσει ότι σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016, ο Αθλητικός Σύλλογος "Μαχητές Κω" εκδήλωσε ενδιαφέρον, στέλνοντας επίσημο αίτημα στην Διοίκηση του Συλλόγου, για την απορρόφηση του γυναικείου τμήματος.

Πιο συγκεκριμένα, με επίσημη επιστολή, γνωστοποιούν την πρόθεσή τους ν’ αναλάβουν τις οικονομικές και αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ώστε να συμμετάσχει απρόσκοπτα στο πρωτάθλημα της Α2 για την αγωνιστική σεζόν 2016-2017.

Έχουν ήδη γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και διαδικασίες και αναμένεται η επίσημη απάντηση της Διοίκησης του Συλλόγου για το τι μέλει γενέσθαι, αφού είναι στο δικό της χέρι πλέον το αν θα αγωνίζεται ή όχι η γυναικεία ομάδα στην Α2 εθνική κατηγορία.

Εκ του γυναικείου τμήματος».