Ξεκίνησε η τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στο γήπεδο του Ποσειδώνα Καρπάθου

Με πολλά χαμόγελα ξεκίνησε η εβδομάδα για τους ανθρώπους του Ποσειδώνα Καρπάθου, οι οποίοι παρέλαβαν χθες τον τάπητα τελευταίας γενιάς που θα αρχίσει να τοποθετείται σήμερα στη φυσική έδρα της ομάδας τους.

 Η υλοποίηση του έργου μπήκε στην τελική ευθεία της και όπως όλα δείχνουν, μετά την τρίτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries ο Ποσειδών θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στο ανακαινισμένο «σπίτι» του, στο οποίο θα στεγάσει τα όνειρά του για ένα καλύτερο μέλλον. 

 Τα όποια εμπόδια παρουσιάστηκαν ξεπεράστηκαν, χάρη και στην παρέμβαση του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου και του προέδρου της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη, ο οποίος θα βρίσκεται σήμερα στην Κάρπαθο προκειμένου να επιβλέψει την εξέλιξη των εργασιών.

Ανακοίνωση του Δήμου Καρπάθου

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Καρπάθου αναφέρει:

Συνάντηση στον Δήμο Καρπάθου πραγματοποίησε σήμερα 06/09 ο Δήμαρχος  Καρπάθου  κ. Ηλίας Ανδρ.Λάμπρος  με τον εκπρόσωπο  της κατασκευαστικής  εταιρείας  που ανέλαβε την προμήθεια  του συνθετικού τάπητα για το Γήπεδο Πηγαδίων. 

 

 

Στη  συνέχεια,  επισκέφτηκαν το Γήπεδο, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της  Δημοτικής Ενότητας Πηγαδίων  κ. Γιάννη Γεραπετρίτη  και τον Προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών του  Δήμου  κ. Παρη Παπαδημητρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω προμήθεια πραγματοποιήθηκε με συντονισμένες ενέργειες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Καρπάθου, ενώ η σχετική προεργασία αλλά και οι εργασίες για την τοποθέτησή  του συνεχίζονται αθόρυβα  και αποκλειστικά από τον Δήμο Καρπάθου.