Στους ρυθμούς της γιορτής του ο Άρης Αρχαγγέλου

Στις εκδηλώσεις που πλαισιώνουν την επικείμενη μεγάλη γιορτή της Παναγιάς Τσαμπίκας στις 8 Σεπτεμβρίου έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους οι άνθρωποι του Άρη.

Το στέκι της ομάδας στον περιβάλλοντα χώρο της ομώνυμης μονής στον Αρχάγγελο ήδη λειτουργεί, απαιτεί την ενεργό συμμετοχή τόσο των παραγόντων του συλλόγου, όσο και αρκετών εκ των ποδοσφαιριστών, συνεπώς θέλοντας και μη και όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, για τις επόμενες τρεις τέσσερις οι «κιτρινόμαυροι» θα αναγκαστούν να αφήσουν τα ζητήματα της ποδοσφαιρικής καθημερινότητας σε δεύτερη μοίρα.

Με δεδομένο πως ο διαθέσιμος χρόνος δεν επιτρέπει στο Γιώργο Σταυριανό και στους παίκτες του να κάνουν κάτι περισσότερο από τις καθιερωμένες απογευματινές προπονήσεις στο γήπεδο του Αρχαγγέλου, το προγραμματισμένο για σήμερα φιλικό παιχνίδι με το Διαγόρα ματαιώθηκε, με τους ανθρώπους της διοίκησης να είναι βέβαιοι για την επίδειξη κατανόησης εκ μέρους του φίλου σωματείου και να υπόσχονται να επανορθώσουν με την πρώτη ευκαιρία που θα παρουσιαστεί.

Ταυτόχρονα, καλούν όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου να επισκεφθούν την Ιερά Μονή της Παναγιάς Τσαμπίκας και να τιμήσουν με την παρουσία τους το στέκι του συλλόγου.

Κατά τα άλλα, η χθεσινή προπόνηση κύλησε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, στους ρυθμούς της ομάδας επανήλθε για τα καλά και ο μέχρι πρότινος τραυματίας Μιχάλης Τσελεπίδης, ενώ ο Γιώργος Σταυριανός δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η προετοιμασία.