Δικαίωση για τον Παπασταματάκη

Το χάλκινο μετάλλιο του Κυριάκου Παπασταματάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όμνιουμ για την κατηγορία Ανδρών αποτελεί σίγουρα μια δικαίωση για το νεαρό ποδηλάτη.

Αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Ροδήλιου στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία της διοργάνωσης, έδειξε από την αρχή ότι θα ήταν μέσα στα μετάλλια και η συγκεκριμένη επιτυχία δεν αποτελεί θέμα…συγκυριών. Με τον προπονητή Κωνσταντίνο Πανταζή πάντα δίπλα του και έχοντας να αντιμετωπίσει επαγγελματίες ποδηλάτες, μπήκε πανάξια στα μετάλλια με προοπτική να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά και στο μέλλον.

Από κει και πέρα η Σταματία Κούρου με το ασημένιο μετάλλιο στις Κορασίδες και το πανελλήνιο ρεκόρ στην ατομική καταδίωξη, απέδειξε πως το μέλλον θα είναι εξίσου επιτυχημένο.
Η Εισοδία Λουτσιού αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες και εφόδια για να συνεχίσει τη μεγάλη της προσπάθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ροδήλιου για τους αγώνες:
«Με επιτυχία για ακόμη μια φορά επέστρεψε στο νησί μας η αποστολή του Ροδήλιου από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας Όμνιουμ, με ένα ασημένιο, ένα χάλκινο μετάλλιο και ένα πανελλήνιο ρεκόρ.

Στο ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Όμνιουμ, (αγώνισμα που χαρακτηρίζεται ως το δέκαθλο της ποδηλασίας) ανδρών – εφήβων – παίδων –κορασίδων, στο οποίο ο Ροδήλιος κατέκτησε δύο μετάλλια και πέτυχε ένα πανελλήνιο ρεκόρ.
Έξι αγωνίσματα περιλαμβάνει το Όμνιουμ, ενώ η κατάταξη γίνεται ανάλογα με τους πόντους που συλλέγει κάθε αθλητής ανά αγώνισμα.

Ο Παπασταματάκης Κυριάκος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 183 βαθμούς, στην κατηγορία ανδρών. Μια επιβράβευση των κόπων του, της δουλειάς του και της επιμονής του!
Η Κούρου Σταματία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με 202 βαθμούς στην κατηγορία κορασίδων και ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα της ατομικής καταδίωξης (πουρσουίτ).

Επίσης πολύ καλή εμφάνιση και επιδόσεις πραγματοποίησε η Λουτσιού Εισοδία που φέτος αγωνίζεται στην κατηγορία κορασίδων για πρώτη χρονιά.

Το ΔΣ του Ροδήλιου συγχαίρει τους αθλητές Παπασταματάκη Κυριάκο, Κούρου Σταματία, Λουτσιού Εισοδία για τις επιδόσεις τους, τον προπονητή Πανταζή Κωνσταντίνο που δικαιώνει για άλλη μια φορά τη διοίκηση για την επιλογή του, καθώς και τον Μανίκαρο Αναστάσιο για την πολύτιμη βοήθειά του στην αποστολή.»

Επιτυχημένη ήταν η αποστολή του Ροδήλιου στο Ολυμπιακό ΠοδηλατοδρόμιοΕπιτυχημένη ήταν η αποστολή του Ροδήλιου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο