Δύο τομείς δράσεις στον Εθνικό Αρχίπολης

Μια τεράστια και παράλληλα συλλογική προσπάθεια γίνεται φέτος στον Εθνικό σε δύο επίπεδα, με το σημαντικότερο ν’ αφορά τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Αρχίπολης όπως και τις όποιες παρεμβάσεις χρειάζονται ώστε να βελτιωθεί η εικόνα τους.

Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες στα αποδυτήρια με την αλλαγή στο υδραυλικό σύστημα ενώ θα τοποθετηθεί προσεχώς άλλος ένας θερμοσίφωνας.

Στο κομμάτι του χλοοτάπητα, σημείο εξίσου σημαντικό, η διοίκηση κάνει ό, τι μπορεί ώστε με την κατάλληλη συντήρηση και τους ψεκασμούς να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, δεδομένου του ότι εκεί δεν υπάρχει δημοτικός υπάλληλος που θα τον προσέχει όπως πρέπει.

Τα καθίσματα επίσης στις κερκίδες έχουν αλλοιωθεί από τον ήλιο και τη βροχή, γι’ αυτό αναμένεται να αντικατασταθούν , αποκτώντας έτσι το γήπεδο μια σαφώς καλύτερη εικόνα. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, δεν είναι μόνο ο πρόεδρος Τάσος Τσακίρης αλλά συνολικά η διοίκηση που δουλεύει και στηρίζεται από την τοπική κοινωνία της Αρχίπολης.

Χαρακτηριστικό είναι πως και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σάββας Μακρής, προσφέρει όσο μπορεί με εθελοντική εργασία αλλά και ως παράγοντας του Εθνικού, δείχνοντας συνεχώς πως το…πονάει το γήπεδο. Μεγάλη είναι και η συμβολή των επιχειρηματιών που βοηθούν για να πάρει ο σύλλογος οικονομική «ανάσα».

Ο δεύτερος τομέας δράσης της νέας διοίκησης είναι η επιστροφή των ντόπιων ποδοσφαιριστών και τα έχει καταφέρει σ’ ένα σημαντικό βαθμό, αφού ήδη οκτώ απ’ αυτούς οι οποίοι αγωνίζονταν σε άλλες ομάδες, ανήκουν πλέον στο ρόστερ του Εθνικού και θα προσφέρουν για τη…φανέλα. Άλλωστε, μόνος στόχος αγωνιστικά παραμένει η παραμονή στη Β’ Κατηγορία με τις κατάλληλες προσθήκες μόνο όπου πρέπει.