Ανοιχτό ακόμα και για μέσο στον Ηρακλή Μαριτσών

Με μικροπροβλήματα, τα οποία οφείλονται στις επαγγελματικές υποχρεώσεις ποδοσφαιριστών και δεν ανησυχούν τον προπονητή Ανδρέα Βλασσόπουλο, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή Μαριτσών ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

 Η λύση για τους αθλητές που δεν μπορούν να παρακολουθούν τις απογευματινές προπονήσεις δόθηκε από το γυμναστή της ομάδας Στέργο Παπακωνσταντή, ο οποίος πέραν της μέριμνας για την καλή φυσική κατάσταση της ομάδας, επιβλέπει τη δουλειά που γίνεται στο πλαίσιο του πρωινού γκρουπ, ενώ το ευχάριστο για τους Μαριτσενούς είναι πως δεν έχουν εμφανιστεί προβλήματα τραυματισμών.

Σημειώνεται, πως τα μεταγραφικά των «ροπαλοφόρων» παραμένουν ανοιχτά και θεωρείται βέβαιο πως θα αποκτηθεί ένας ακόμα ποδοσφαιριστής. Μετά την αποχώρηση του Τηλέμαχου Πάττα προέκυψε κενό στη γραμμή κρούσης, ωστόσο δεν αποκλείεται το πλάνο να αλλάξει, η λύση να δοθεί εκ των έσω και η διοίκηση να κινηθεί προς την απόκτηση ενός έμπειρου μέσου.

Οι φίλοι του Ηρακλή θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την αγαπημένη ομάδα τους το ερχόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Καλυθιών, πιθανότατα στο γήπεδο των Μαριτσών.