Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία του Πήγασου Κρεμαστής

Στο παρθενικό ταξίδι του Πήγασου στις εθνικές κατηγορίες ο Βαγγέλης Αθανασιάδης δε θα έχει τελικά το γνωστό του ρόλο στον πάγκο, αυτόν του προπονητή, καθώς πήρε τη – δύσκολη ομολογουμένως – απόφαση να παραχωρήσει τα ηνία της ομάδας σε άλλον.

Οι πολλές ευθύνες που συνοδεύουν τη συμμετοχή στην Α2 και ο πολύ περιορισμένος αριθμός συνεργατών τη δεδομένη χρονική στιγμή οδήγησαν τον Αθανασιάδη στην απόφαση να μοιράσει τις αρμοδιότητες προκειμένου να υπάρξει καλύτερη λειτουργία του τμήματος και να μπορέσει να τρέξει για διοικητικά και οργανωτικά θέματα χωρίς την πίεση των προπονήσεων.

Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει οριστική εξέλιξη ως προς τον αντικαταστάτη του καθώς βρίσκεται ήδη σε επαφή με συναδέλφους του που έχουν εμπειρία από γυναικείο μπάσκετ.

Προ των πυλών το 2ο τουρνουά «Νίκος Γκάλης»!
Μία από τις σκέψεις που οδεύει προς υλοποίηση είναι η οργάνωση του 2ου τουρνουά με την επωνυμία «Νίκος Γκάλης», προς τιμή του μεγάλου μας αστέρα ο οποίος αναμένεται να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Η ημερομηνία του τουρνουά εξαρτάται από τον ίδιο τον Γκάλη και το πρόγραμμά του ωστόσο αφορά στο διάστημα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2.

Λύση συνεργασίας με Μπαταούλα
Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πήγασος με τις ψηλές επιδεινώνεται με τη λύση της συνεργασίας με την Ελένη Μπαταούλα με την οποία βρισκόταν σε συνεννόηση να ενισχύει την ομάδα έστω και …εξ αποστάσεως.
Πλέον, ο σύλλογος της Κρεμαστής πρέπει να αναζητήσει στο επόμενο διάστημα τουλάχιστον μία σέντερ.

«Ο A.O. Πήγασος Κρεμαστής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ελένη Μπαταούλα, η οποία θα αγωνιστεί στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας της, τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας.

Η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά την Ελένη Μπαταούλα για την τεράστια προσφορά της, την τελευταία αγωνιστική περίοδο, αφού βοήθησε σημαντικά ώστε ο Πήγασος να πάρει το πρωτάθλημα στα Δωδεκάνησα και στη συνέχεια να ανέλθει στην Α2 Κατηγορία.


Αποτέλεσε τιμή για μας, που μία αθλήτρια με τις τεράστιες ικανότητες και το ήθος της Ελένης αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πήγασου Κρεμαστής.
Ελένη, καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις…».