Διεθνές συμπόσιο φέρνει στη Ρόδο business leaders που βρίσκονται στην αιχμή της καινοτομίας

«Το μέλλον το οποίο θέλουμε να έχουμε πρέπει να επινοηθεί. Αλλιώς λαμβάνουμε αυτό που δε θέλουμε να έχουμε." ~ Joseph Beuys

Στις 19-23 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιείται στη Ρόδο μια πολύ σημαντική διεθνής συνάντηση (“unconference”) με τον τίτλο: "Next-Stage World: An International Gathering of Organisation Reinventors". Πρόκειται για μια συνάντηση που φέρνει στη Ρόδο business leaders, στελέχη οργανισμών, ομάδες και συμβούλους από την Ιαπωνία, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, που βρίσκονται στην αιχμή της καινοτομίας και θέλουν να αναπτύξουν περαιτέρω πτυχές της δουλειάς τους, αναρμονισμένα με το σύγχρονο μοντέλο εξέλιξης των οργανισμών.

Η συνάντηση αυτή κλείνει εορταστικά και δημιουργικά την Παρασκευή 23/9 με ένα Συμπόσιο που στοχεύει στο "μπόλιασμα" της μάθησης και των εξελίξεων αυτών στην ελληνική πραγματικότητα. Το Συμπόσιο απευθύνεται και προσκαλεί κυρίως Έλληνες επιχειρηματίες, ομάδες, στελέχη οργανισμών κι επιχειρήσεων από τον ιδιωτικό αλλά και το δημόσιο τομέα να γνωρίσουν τους διεθνείς συμμετέχοντες και το σύγχρονο πλαίσιο καινοτόμων οργανισμών, να φέρουν τα καίρια ζητήματα που τους απασχολούν και να τα επεξεργαστούν υιοθετώντας νέες, ευφυείς πρακτικές, ανανεώνοντας έμπνευση και εργαλεία και διαμορφώνοντας σχέσεις και δίκτυα που θα τους στηρίξουν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στο παρόν «κρίσιμο» περιβάλλον.

Το Συμπόσιο έχει και αυτόν τον σημαντικό σκοπό: τη δημιουργία ενός δυναμικού δικτύου συνεργασίας, ανατροφοδότησης και εξέλιξης των καινοτόμων οργανισμών και των ανθρώπων τους στην Ελλάδα και διεθνώς. Η ολοκλήρωση του “Next-Stage World” θα συνοδευτεί με δείπνο εργασίας και γιορτής, ανταλλαγής, περαιτέρω επικοινωνίας και διαδικτύωσης ακολουθώντας τις αρχές και τον «τρόπο» του …αυθεντικού ελληνικού συμποσίου.

Η γλώσσα εργασίας της εβδομαδιαίας συνάντησης αλλά και του Συμποσίου είναι τα αγγλικά. Αυτή είναι η πρώτη διεθνής συνάντηση για την καινοτομία στους οργανισμούς. Προγραμματίζουμε μια σειρά τέτοιων διεθνών συναντήσεων και εργαστηρίων στη Ρόδο επιδιώκοντας να μπει δυναμικά το νησί στο χάρτη της διεθνούς πρακτικής για την εξέλιξη και καινοτομία στους οργανισμούς, την αλλαγή σε οργανισμούς που ευημερούν.

Πληροφορίες και συμμετοχές για το «Συμπόσιο «Επαναπροσδιορίζοντας τους Οργανισμούς σε Κρίσιμες Συνθήκες»:

Τηλέφωνο: 6937107443 & ιστοσελίδα: http://www.synergy-rhodes.com/next---stage-world-symposium.html (ειδική προσφορά συμμετοχής ως 12/9).

Next- Stage World: An International Gathering of Organization Reinventors: www.next-stage.world

Διοργάνωση: Enlivening Edge pro-action learning & Synergy Rhodes. Με τη στήριξη του ΕΒΕΔ.