Ιατρικές εξετάσεις στην Euromedica η ομάδα του Κολοσσού

Σύσσωμη η ομάδα του Κολοσσού H Hotels βρέθηκε χθες το πρωί στη Euromedica προκειμένου οι αθλητές να περάσουν από τις ιατρικές τους εξετάσεις και να πάρουν το επίσημο «ΟΚ» για συμμετοχή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας σεζόν.

Η ΚΑΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πέρασαν με απόλυτη επιτυχία σήμερα (σ.σ. χθες) στη Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου, οι αθλητές του Κολοσσού H Hotels υπό την επίβλεψη του Ιατρού της ομάδας μας, Μιχάλη Μακέστα - Ορθοπαιδικού.

Για μία ακόμη χρονιά η Euromedica Ρόδου, η οποία είναι πάροχος υγείας της ομάδας μας, φιλοξένησε όλους τους «θαλασσί», οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα που παρείχε στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους Δημήτριο Ασημακίδη - Διευθύνοντα Σύμβουλο και τη Χιονία Βασιλειάδου - Γενική Διευθύντρια της κλινικής  καθώς και το προσωπικό και τους Ιατρούς της κλινικής Βασίλειο Πρωτόπαπα-Καρδιολόγο και την Άννα Χαρίτου - Βιοπαθολόγο Μικροβιολόγο»