Ενίσχυση επί τρία για τη Δήμητρα

Άλλους τρεις ελεύθερους ποδοσφαιριστές, από τους οποίους περιμένει σημαντική βοήθεια ενόψει των υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, απέκτησε η Δήμητρα. 

Στη διάθεση του προπονητή Παναγιώτη Μαθιού βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες οι μέσοι Στάθης Εξαδάχτυλος (από Ασπίδα Σαλάκου) και Γιώργος Τσιούμπλης (από ΑΕΡΑ), καθώς και ο αμυντικός Μανώλης Κριτσούλης, ο οποίος ανήκε στο δυναμικό της Ομόνοιας Γενναδίου.

 Κατά τα άλλα, η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του συλλόγου της Δαματριάς συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ το προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο φιλικό παιχνίδι με τον Πολύστρατο ματαιώθηκε και θα αντικατασταθεί από οικογενειακό δίτερμα.  

 Την ίδια  στιγμή η διοίκηση συνεχίζει την προσπάθεια να ενισχύσει τα οικονομικά της. Οι εκδηλώσεις στο στέκι της ομάδας στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στη Δαματριά θα κορυφωθούν με γλέντι την επόμενη Τρίτη και Τετάρτη, ενώ την επόμενη μέρα θα διενεργηθεί η κλήρωση για την ανάδειξη του τυχερού της λαχειαγοράς που διοργανώνεται. Το tablet που διαθέτει η διοίκηση μπορούν να διεκδικήσουν όλοι όσοι αγοράσουν το λαχνό αξίας 1 ευρώ.