ΕΠΣΔ: «Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε - Σε εξέλιξη δύο ακόμη σημαντικά έργα»

Στα τέλη Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμο το γήπεδο των Πηγαδίων Καρπάθου, στο οποίο εξελίσσονται εργασίες τοποθέτησης συνθετικού τάπητα τελευταίας γενιάς.

Το νησί επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Χρυσόστομος Ψέλλας καθώς και ο αρχιδιαιτητής Κώστας Ζαννετίδης, οι οποίοι όχι μόνο συναντήθηκαν με τους ανθρώπους του Ποσειδώνα και ενημερώθηκαν από κοντά για τις εξελίξεις στο γηπεδικό, αλλά και διοργάνωσαν σεμινάριο διαιτησίας.

Τα συμπεράσματα των παραγόντων της Ένωσης, που προσβλέπουν στην ολοκλήρωση των εργασιών και στα γήπεδα στο Τσαΐρι και στη Θολό, συνοψίζονται στην παρακάτω ανακοίνωση της διοργανώτριας:   

«Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης, μετά και την έναρξη των εργασιών για την τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Πηγαδίων Καρπάθου, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο νησί, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Δ., κ. Χρήστο Ψέλλα και τον αρχιδιαιτητή της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Δ., κ Κωνσταντίνο Ζαννετίδη.

Η διαβεβαίωση που έλαβε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου, από τον εκπρόσωπο της εταιρείας που ανέλαβε την τοποθέτηση του τάπητα, είναι πως οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί πριν το τέλος του τρέχοντος μήνα.

Σε σχετική δήλωσή του ο κος Διακοφώτης, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τον Δήμαρχο Κάρπαθου κ. Ηλία Λάμπρο και τον Έπαρχο Καρπάθου - Κάσου κ. Γιάννη  Μηνατσή, για την αμέριστη συμπαράσταση και συνδρομή στις προσπάθειες να αποκτήσει το δικό του γήπεδο, η ομάδα «Ποσειδώνας Κάρπαθου».

Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε!

Η συνέχεια  στην προσπάθεια  της Ε.Π.Σ.Δ. προβλέπει δυο ακόμη σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου -σύμφωνα με τα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα-, αφενός η δημιουργία του δεύτερου Ενωσιακού γηπέδου στο Τσαΐρι Ρόδου, αλλά και το γήπεδο στην περιοχή Θεολόγος Ρόδου.

Η επίσκεψη στην Κάρπαθο ολοκληρώθηκε μ’ ένα ιδιαίτερα σημαντικό σεμινάριο διαιτησίας, στον «Ποσειδώνα» Κάρπαθου και συγκεκριμένα υπό τον αρχιδιαιτητή της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης, με σκοπό την κατάρτιση και την ενημέρωση για τις πρόσφατες αλλαγές που επήλθαν στον κώδικα διαιτησίας».