Την καλή εικόνα του ενίσχυσε ο Διαγόρας Βατίου

Τις εξαιρετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει στα μέχρι στιγμής φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που έχει δώσει, ενίσχυσε ο Διαγόρας Βατίου, ο οποίος επιβλήθηκε στην Ψίνθο της τοπικής Δόξας με 5-1, παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο.

Βέβαια, το χθεσινό ματς δεν μοιάζει με το απόλυτο κριτήριο, δεδομένου πως η ομάδα της Ψίνθου παρατάχθηκε χωρίς προπονητή, είχε προβλήματα συνοχής και θα κριθεί αργότερα, μόλις ανακτήσει τις ισορροπίες της.

Με το ξεκίνημα του αγώνα οι φίλαθλοι χάρηκαν δύο γκολ. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα ο Μοσχής έκανε το 0-1, για να ισοφαρίσει ένα λεπτό αργότερα ο Λυριστής.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη πέτυχε άλλα τρία τέρματα, με τον Χατζησάββα και τον Τομάζο (σημείωσε δύο, το ένα με πέναλτι), ενώ στο δεύτερο μέρος, οπότε και έγιναν πολλές αλλαγές εκατέρωθεν, το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε και ο Λάμπρος Ζωάννου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κάζας.

Οι συνθέσεις:
Δόξα Ψίνθου: Κοντογεωργάκης, Δαλκίδης, Παναγιωτόπουλος, Κωστομοίρης Γ., Ορφανός, Χ, Δ., Β. Λυριστής Θ., Στελλάς, Κουνελλές, Τσούλλος. Έπαιξαν και οι: Μπατέστας, Στάππας, Σαπουντζής, Τσοπάνογλου, Χατζηνικόλας και Καρίκης.
Διαγόρας Βατίου: Τύρελης, Ζερβός, Αδάμος, Έλληνας, Καραγιάννης, Ζωάννου Μ., Κατσαρής, Παπαστεφάνου, Χατζησάββας, Τομάζος, Μοσχής. Έπαιξαν και οι: Μαυρουδής, Διακοηίας, Δραγάτης, Ζωάννου Λ., Καπουράνι, Πρέτσι και Τριανταφυλλίδης.