«Δυνατές» επιστροφές στον Κλεόβουλο

Δύο καλά νέα ήρθαν να κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα του Δημήτρη Δογιάμα, η οποία βαραίνει από τις αρκετές απουσίες που έχει να διαχειριστεί από το ξεκίνημα της προετοιμασία του Κλεόβουλου.

Στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας της Λίνδου βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο πολύπειρος επιθετικός Αλέκος Κακλαμάνος και μάλιστα μοιάζει σαν να μην πήρε ποτέ  άδεια, καθώς στο διάστημα της απουσίας του φρόντισε να προπονείται ατομικά, δίνοντας επιπλέον ένα καλό παράδειγμα στους συμπαίκτες του.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επανήλθε δριμύτερος και ο Στέργος Γαϊτάνος, ο οποίος ήταν καθηλωμένος για δύο εβδομάδες λόγω τραυματισμού.

Κατά τα άλλα, τα προβλήματα για τον Δημήτρη Δογιάμα παραμένουν αρκετά, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις συνεχίζουν να κρατούν εκτός γηπέδου τους Κολιάδη, Διάκουλα, Λάμπη και Νικηταρά (είναι δεδομένο πως θα χάσουν τις πρώτες τρεις-τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος), ενώ σε χαλαρότερους ρυθμούς δούλεψαν, λόγω ενοχλήσεων, οι Δήμος Παπαοικονόμου και Σελιμάι.  

Το επόμενο φιλικό τεστ του Κλεόβουλου έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο, με αντίπαλο τον Αστέρα Μασσάρων στο γήπεδο της Λίνδου.