Ο Δημήτρης Τσίκης στον αγώνα Drag Wars 5

Ένα μεγάλο όνομα των αγώνων Dragster θα βρεθεί τον επόμενο μήνα στο νησί μας, για να λάβει μέρος στο αγώνα Drag Wars 5 που διοργανώνει στις 22 και 23 Οκτωβρίου στην πίστα του αεροδρομίου Μαριτσών ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης.

Συγκεκριμένα θα παραβρεθεί ο εξαίρετος οδηγός Δημήτρης Τσίκης που θα έρθει από την Αυστραλία, αποκλειστικά γι’ αυτή τη διοργάνωση.

Η σχετική ανακοίνωση του «Ρ.Σ.Α»:

«Ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι στον αγώνα Επιτάχυνσης Αυτοκινήτων Drag Wars 5, θα παρευρίσκεται και θα λάβει μέρος ο Ρόδιος "γκουρού" των Dragster  Τσίκης Δημήτρης,  ερχόμενος από την Αυστραλία κάνοντας το ταξίδι αυτό αποκλειστικά και μόνο για τον αγώνα αυτό, για να ανεβάσει το ήδη ψηλά επίπεδο των διοργανώσεων του Συλλόγου στη Ρόδο !!!

Μετά από δικές του δηλώσεις,  "έρχομαι στη Ρόδο βλέποντας ότι ο ΡΣΑ έχει ανεβάσει το επίπεδο των αγώνων πολύ ψηλά... προσκαλώ το κόσμο να παρευρεθεί και να δει κάτι πολύ δυνατό" !!!

Οι εργασίες προετοιμασίας ήδη έχουν λάβει μέρος  στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα στα Μαριτσά και κορυφώνονται τον επόμενο μήνα με αμείωτο σθένος για να υποδεχτεί όλους τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού...

Σας περιμένουμε όλους στις 22 και 23 Οκτωβρίου στα Μαριτσά για πολλά αλλά και καυτά γκάζια».