Αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις στους εορτασμούς για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

To Επιμελητήριο Δωδεκανήσου καλεί τα μέλη του δικτύου AegeanCuisine, να συμμετέχουν με το δικό τους μενού, βασισμένο σε αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις, στους εορτασμούς για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, στις 27 Σεπτεμβρίου, η οποία έχει στόχο την ανάδειξη της συμβολής του τουρισμού στην ευδαιμονία της διεθνούς κοινότητας.

Το μενού επιλογής τους, προτείνεται να αποτελείται από ένα ορεκτικό, ένα κυρίως γεύμα και ένα επιδόρπιο καθώς και ένα ποτήρι κρασί, στην τιμή των 10€/άτομο.

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην δράση θα προβληθούν ηλεκτρονικά  από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και για το σκοπό αυτό οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τα συνημμένα αρχεία σε ελληνικά και αγγλικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@detap.gr το αργότερο έως Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Δ.ΕΤ.ΑΠ 1ος όροφος Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου ή στα τηλέφωνα: 2241044280 Τσατταλιού Ευαγγελία και 2241044288 Τσαμπικάκη Μαρία.