Σεμινάριο για τους προπονητές της Δωδεκανήσου

Σεμινάριο για τους προπονητές της δύναμής του και κυρίως για εκείνους της Α’ κατηγορίας, δεδομένου ότι σε λίγες μέρες το πρωτάθλημα ξεκινάει, διοργανώνει την επόμενη εβδομάδα ο Πανδωδεκανησιακός Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου, καθώς θέλει να δώσει στα μέλη του τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις αλλαγές στους κανονισμούς διαιτησίας. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου ο Πανδωδεκανησιακός Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου διοργανώνει σε συνεργασία με την ΕΠΣΔ και το Τοπικό Όργανο Διαιτησίας, σεμινάριο με θέμα τους νέους κανονισμούς που θα ισχύουν από την νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία για την Α΄ κατηγορία Δωδεκανήσου ξεκινάει το επόμενο Σαββατοκύριακο (17/18 – 9- 2016).

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών (που βρίσκονται στην οδό Παπαζαχαρίου) με ώρα έναρξης στις 7 το απόγευμα. Παρακαλούνται τα μέλη του συνδέσμου μας και ιδιαίτερα οι προπονητές  που εργάζονται στην Α’ κατηγορία, να είναι οπωσδήποτε παρόντες και να έχουν μια φωτογραφία ταυτότητας μαζί τους, ώστε να παραλάβουν και την κάρτα μέλους του συνδέσμου μας την οποία θα φέρουν στο στήθος κρεμασμένη κατά την διάρκεια του αγώνα».