Προπονητικό διπλό στην Παστίδα ο Διαγόρας

Στην Παστίδα θα πάει σήμερα το απόγευμα στις 18.00 ο Διαγόρας, για ένα διπλό προπονητικού χαρακτήρα, κόντρα στην ομάδα του Αστέρα Π. Oι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας στο ίδιο γήπεδο.

Είναι ένα «διπλό» για να δουν οι δύο προπονητές, την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες τους, λίγο πριν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Ο κόουτς του «γηραιού» δήλωσε ικανοποιημένος χθες από την προσπάθεια των παικτών του στις προπονήσεις, αλλά και κατά τη διάρκεια των φιλικών της προετοιμασίας.

«Είμαστε ευχαριστημένοι μέχρι τώρα  από την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Πρέπει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, να διατηρηθούμε και να είμαστε πανέτοιμοι στην πορεία προς την κατάκτηση του στόχου που έχουμε θέσει από την αρχή του πρωταθλήματος. Όλα φυσικά θα εξαρτηθούν από τη σοβαρότητα, την πειθαρχία, αλλά και τη συνέπεια στη δουλειά μας. Θέλω ακόμα να τονίσω, πώς θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Είμαστε πολύ δεμένοι σαν οικογένεια, θέλουμε να παραμείνουμε έτσι και ευελπιστούμε πώς θα πετύχουμε το στόχο μας φέτος».

Η τεχνική ηγεσία του Διαγόρα αντιμετωπίζει πρόβλημα μόνο με τον Παντελή Αθανασίου, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμού. Αντίθετα με τον Παντελή ο αδερφός του Αντώνης που είχε τραυματισθεί στο χέρι ακολουθεί πλέον κανονικά το πρόγραμμα.