Το “Μικρό Κολοκύθι” στο θέατρο της Τάφρου

Η παιδική θεατρική παράσταση "ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ" από την παραγωγή ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΟΝΕΙΡΟΥ , και υπό την αιγίδα του Δήμου Ρόδου – Δ.Ο.Π.Α.Ρ. έρχεται στις 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00.   στο θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου "Μελίνα Μερκούρη".

Η παραγωγή Εργοστάσιο Ονείρου έρχεται στην Ρόδο για τρίτη φορά, μετά απο τις παραστάσεις του έργου 'Το βιβλίο των θρύλων' που αγαπήθηκε απο το Ροδιακό κοινό, με ένα ξεχωριστό , παραμυθένιο έργο. ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ !
Λίγα λόγια για το έργο:

Μια παρέα «εκπροσώπων» της φύσης συνειδητοποιεί ένα μεγάλο πρόβλημα που μαστίζει τον πλανήτη, τη λειψυδρία.

Ξεκινάνε λοιπόν ένα ταξίδι περιπέτειας αλλά και γνώσεων, ώστε να βρουν την τελευταία σταγόνα βροχής που έχει «εγκλωβιστεί» στο «Κάστρο της Ρύπανσης» και να την ελευθερώσουν. Θα καταφέρουν άραγε να σώσουν τον πλανήτη;

Το μικρό κολοκυθάκι, η διάσημη κότα Κόκορικικι, η Γεματούλα Ντοματούλα, ο Παραμυθάς, το γέρικο δέντρο και τα δύο Τρελοζούμπουλα μέσα από γρίφους, περιπέτειες, τραγούδια και πολύ γέλιο, ταξιδεύουν τους μικρούς μας φίλους και τους μιλάνε όχι μόνο για τα περιβαλλοντικά προβλήματα του πλανήτη μας αλλά και για αξίες, όπως αυτή της οικογένειας, της φιλίας και της συνεργασίας.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την παράσταση στην επίσημη ιστοσελίδα της παραγωγής

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε στα  σημεία
ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ MILOY - ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΔΕΥΣΗΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ"
PEOPLE & PEOPLE CAFE - BIBΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΠΗΓΗ " (ΣΟΡΩΝΗ)
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 8. ΑΜΕΑ ΔΩΡΕΑΝ.
Πέραν  τις περιπέτειες του μικρού κολοκυθιού και των υπόλοιπων ηρώων της παράστασης που θα ξεσηκώσουν τους μικρούς μας φίλους ,μία έκπληξη-δώρο θα περιμένει  το κάθε παιδί κατά την έξοδο του στο θέατρο από την blue star!!!