Εξελίξεις από σήμερα στον ΑΕΡΑ

Η σέντρα στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας πλησιάζει, αλλά ο ΑΕΡΑ εξακολουθεί να έχει προβλήματα σε ορισμένες θέσεις και αν θέλει να τα λύσει, πρέπει να κινηθεί γρήγορα, για να προλάβει να «μοντάρει» ο Βαγγέλης Χοσάδας την ομάδα που θέλει.

Ο πρόεδρος Μιχάλης Αντώνογλου απουσιάζει στην Αθήνα και επιστρέφει σήμερα κι αναμένεται να θέσει επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν αυτή την περίοδο τον ΑΕΡΑ. Προφανώς θα ασχοληθεί και με το ζήτημα του Τσβετκόφσκι

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
Ο ΑΕΡΑ ωστόσο είναι αποφασισμένος να ρίξει το βάρος και στις Ακαδημίες του. Για τον λόγο αυτό εξεδόθη ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται:
« Οι ακαδημίες της ΑΕΡΑ βαδίζουν πλέον στο τρίτο έτος λειτουργίας τους και αναζητούν νέους ταλαντούχους αθλητές. Οι επιτυχίες των δυο προηγούμενων ετών ήταν πολλές. Ο σύλλογος μας προσφέρει στους μικρούς επίδοξους ποδοσφαιριστές σωστή διαπαιδαγώγηση με πρώτο μέλημα το ευ αγωνίζεσθαι

Οι Ακαδημίες δέχονται παιδιά γεννηθέντα από το 2001 έως το 2012, τα οποία με την ομάδα μας λαμβάνουν μέρος στα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, που διεξάγονται κάτω από την αιγίδα της ΕΠΣΔ. Οι νεαροί προπονούνται κάτω από την επίβλεψη των τριών ειδικών του αντικειμένου.

Τη λειτουργία της Ακαδημίας, χειρίζεται ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού Βαγγέλης Χοσάδας, ο οποίος κατέχει το ανώτατο δίπλωμα προπονητικής (UEFA PRO) και σε συνεργασία με τους Πλύγκο Μιχαήλ (απόφοιτος ΤΕΦΑΑ) και Καστελοριζιό Νίκο (απόφοιτος ΤΕΦΑΑ),  διδάσκουν στα παιδιά τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Λειτουργούν και ειδικά τμήματα τερματοφυλάκων, με προπονητή τον Τσιλιγκίρη Μιχάλη.
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται όλο το χρόνο καθημερινά από τις 16.00-21.00 στο γήπεδο Αφάντου
Τηλ επικοινωνίας -6932 209862 -Βαγγελης Χοσάδας».

Ο Βαγγέλης Χοσάδας θα έχει την ευθύνη και στο κομμάτι των Ακαδημιών για τον ΑΕΡΑ (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Ο Βαγγέλης Χοσάδας θα έχει την ευθύνη και στο κομμάτι των Ακαδημιών για τον ΑΕΡΑ (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)