Διπλή πρόβα σήμερα στα Μαριτσά

Κόντρα στον Απόλλωνα Καλυθιών θα δώσει ο Ηρακλής, σήμερα στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο των Μαριτσών, το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

 Ο προπονητής Ανδρέας Βλασσόπουλος αναμένεται και τις σκέψεις του για το βασικό σχήμα να «αποκαλύψει», αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής στο σύνολο των ποδοσφαιριστών του, δεδομένου πως δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.

 Δεν αποκλείεται δε, μέχρι την πρώτη επίσημη σέντρα της νέας χρονιάς να έχει στα χέρια του την επιπλέον λύση που αναζητούν οι «ροπαλοφόροι» είτε για την επίθεσή του, είτε για τη μεσαία γραμμή.

 Το σημερινό φιλικό με τον Απόλλωνα Καλυθιών δεν συνιστά πρόβα μόνο για την ομάδα, αλλά και για τη διοίκηση, η οποία τις τελευταίες μέρες αφιέρωσε ατελείωτες ώρες ώστε να καλλωπίσει το γήπεδο και να το κάνει πιο λειτουργικό.

 Ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται, μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν, σε καλή κατάσταση, ενώ χθες ολοκληρώθηκε η μεταφορά του κυλικείου από το χώρο που βρισκόνταν πίσω από την εστία κοντά στη είσοδο, στην πλευρά της εξέδρας. Μάλιστα, χάρη στην ευγενική χορηγία του επιχειρηματία Ανδρέα Νικολάου στο νέο κυλικείο τοποθετήθηκε σκέπαστρο, όπως και στο κτίσμα που στεγάζονται τα γραφεία του συλλόγου.