Ρόδος: «Όλοι στο γήπεδο, όλοι μία γροθιά»!

Έκκληση στον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει μαζικά και με θέρμη τη νέα προσπάθεια της Ρόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς του Δημοτικού Σταδίου με την Κηφισιά, απευθύνει με ανακοίνωσή της η διοίκηση των «ελαφιών», δίνοντας παράλληλα πληροφορίες για το κόστος των εισιτηρίων και θέματα που αφορούν στην είσοδο στο γήπεδο:

«Ο Α.Σ. Ρόδος επέστρεψε στην Γ εθνική κατηγορία. Με την ευκαιρία του πρώτου αγώνα εντός έδρας με αντίπαλο την ΑΕ Κηφισιάς το διοικητικό συμβούλιο κάνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο του νησιού να βρεθεί στο δημοτικό στάδιο την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 5 μ.μ. Η παρουσία σας θα δώσει ώθηση στην ομάδα για να κάνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η Ρόδος έχει ανάγκη την παρουσία όλων . Σε αυτή τη νέα προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει. Όλοι μαζί για τον κοινό στόχο. Σας περιμένουμε με την δυναμική σας να γίνετε ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας.
Σχετικά με την είσοδο των φιλάθλων
Ενημερώνουμε ότι τα εισιτήρια στις Θύρες 1 και 2 τιμώνται στα 10 ευρώ. Από την Θύρα 3 (ρολόι) κοστίζουν 5 ευρώ.
Τα εισιτήρια διαρκείας των 300 και 150 ευρώ θα εισέλθουν στο γήπεδο από τις Θύρες 1 και 2 τα εισιτήρια των 75 ευρώ από την Θύρα 3.
Τα παιδιά των Ακαδημιών του ΑΣ Ρόδος με τους προπονητές τους θα εισέλθουν στο γήπεδο από την Θύρα 3 και θα καθίσουν στον πρώην Σύνδεσμο Φιλάθλων Ρόδου.
Για την σωστή λειτουργία του αγώνα σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.»

Με Κωνσταντίνου η σημερινή προπόνηση
Με προπόνηση στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου συνέχισε χθες την προετοιμασία της η Ρόδος για το αυριανό παιχνίδι με την Κηφισιά, το οποίο θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

 Ο τεχνικός των «ελαφιών» Δημήτρης Γκάιδας έδωσε έμφαση στην τακτική και στο τελείωμα των φάσεων, ενώ ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα, κάνοντας ατομικό, ήταν ο Παναγιώτης Ατματσίδης, γεγονός που καθιστά τη συμμετοχή του στο αυριανό ματς εξαιρετικά αμφίβολη.

 Στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα δώσει το παρών και ο νεοαποκτηθείς αμυντικός μέσος Δημήτρης Κωνσταντίνου και αν πείσει για το ικανοποιητικό επίπεδο της ετοιμότητάς του, θα έχει πιθανότητες να συμπεριληφθεί στη 18άδα.

Παρατηρητής ο Ψέλλας
  Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ Χρυσόστομος Ψέλλας ορίστηκε παρατηρητής στο αυριανό παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου. Ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Γιώργος Παυλίδης θα έχει την ευθύνη της οικονομικής επιστασίας.