Μ’ ένα και μοναδικό καθήκον. Να είναι Ρόδος!

Με την προσδοκία να δώσει στον κόσμο της την πρώτη χαρά, να γεμίσει ενέργεια και αυτοπεποίθηση και ταυτόχρονα να διαμηνύσει σε φίλους και αντιπάλους πως διαθέτει την αποφασιστικότητα και τα φόντα να διαγράψει μία καλή πορεία, ρίχνεται σήμερα η Ρόδος στη μάχη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.   

Τα «ελάφια» υποδέχονται στις 5 το απόγευμα τη διόλου ευκαταφρόνητη Κηφισιά (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μία καλή ομάδα που διαθέτει αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές) και ελπίζουν στη δυναμική παρουσία των φιλάθλων τους, που καλούνται να δώσουν μαζικά το παρών στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου όχι μόνο για να βοηθήσουν την αγαπημένη ομάδα τους να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με το δεξί, αλλά και για να στείλουν μήνυμα συσπείρωσης και δυναμικής ενόψει της συνέχειας.

Η προετοιμασία της Ρόδου ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο, στην οποία έλαβε μέρος, όπως αναμενόταν, ο νεοαποκτηθείς Δημήτρης Κωνσταντίνου.

Ο 27χρονος αμυντικός μέσος έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ο προπονητής Δημήτρης Γκάιδας δεν δίστασε να τον συμπεριλάβει στη 18άδα, η οποία αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Ράντζα, Κουμέντος, Καντιμοίρης, Κουρούπης, Ανδρίκος, Παπαδόπουλος, Τζιβίλογλου, Νικήτας, Τάντιτς, Ιμεραλιλάι, Ευγενικός, Καμπούρης, Δημητριάδης Πέτρος, Χατζηλιόντας, Στάτης, Κωνσταντίνου, Βολονάκης και Τρέχας.   Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Παναγιώτης Ατματσίδης, Χρήστος Αμανατίδης και Άγγελος Χειμωνέττος, καθώς και ο Γιώργος Δελαπόρτας, το μέλλον του οποίου στην ομάδα θα κριθεί στην προγραμματισμένη για αύριο συνεδρίαση των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

 Σήμερα στη 1 το μεσημέρι τα μέλη της «πράσινης» αποστολής θα γευματίσουν σε εστιατόριο της πόλης και ακολούθως θα μεταβούν στο γήπεδο.  

 Τα εισιτήρια
 Όπως ανακοίνωσε από προχθές η διοίκηση της Ρόδου, τα εισιτήρια για τις θύρες 1 και 2 τιμώνται στα 10 ευρώ, ενώ αυτά για τη θύρα 3, που βρίσκεται κάτω από το ρολόι, στα 5 ευρώ. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των 150 και των 300 ευρώ θα μπουν στο γήπεδο από τις θύρες 1-2 και από τη θύρα 3 όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήριο διαρκείας κόστους 75 ευρώ. Από την τελευταία θα μπουν στο γήπεδο, μετά των προπονητών τους, τα παιδιά των ακαδημιών.
Διαιτητές και παρατηρητές

Ο Γιάννης Ρούτσης  από την Κόρινθο θα διευθύνει το σημερινό παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου. Βοηθοί του θα είναι οι συντοπίτες του Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος και Χρήστος Πυργάκης και παρατηρητής τους ο Χρήστος Βάκκας από την Ανατολική Αττική.
 Χρέη παρατηρητή αγώνα θα εκτελέσει ο Χρυσόστομος Ψέλλας, ενώ υπεύθυνος για την οικονομική επιστασία ορίστηκε ο Γιώργος Παυλίδης.                                      

Προσφορά στους Βετεράνους  Ρόδου-Διαγόρα          
Με μία όμορφη χειρονομία, μέσω της οποίας θέλει να τιμήσει την ιστορία του συλλόγου, η διοίκηση των «ελαφιών» αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα στα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα, να παρακολουθήσουν το σημερινό παιχνίδι δωρεάν. Οι παλαίμαχοι εξέδωσαν την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση, μέσα από την οποία δεν παραλείπουν να καλέσουν όλο τον κόσμο στο γήπεδο και να ευχηθούν στη Ρόδο καλή επιτυχία:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΔΣ του Α.Σ. ΡΟΔΟΣ και ιδιαίτερα τον Μάκη Ντουρουτλή ,για την ευγενική πρόσκληση προς τους "Βετεράνους Ρόδου Διαγόρα" και την δωρεάν είσοδό τους στο Στάδιο ,την Κυριακή 11/9 στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος που δίνει το ΑΣ ΡΟΔΟΣ με αντίπαλο την Κηφισιά.

Καλούμε και ελπίζουμε ο φίλαθλος κόσμος της Ρόδου να έρθει στο γήπεδο και να ενισχύσει την ομάδα μας !
Ευχόμαστε καλή επιτυχία ,καλό πρωτάθλημα και να γίνουν πραγματικότητα οι στόχοι της ομάδας!»