Προς τι η δυσαρέσκεια;

Eνοχλήθηκαν οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” της Δωδεκανήσου από σχόλιο του “κακού” που αφορούσε το ταξίδι του υπουργού Άμυνας κ. Καμμένου στο Καστελλόριζο και εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση-απάντηση.

Το σχόλιο πάντως ήταν σαφές, αλλά όπως φαίνεται κάποιοι ζορίζονται να το καταλάβουν ή ...καταλαβαίνουν ότι θέλουν.

Ο “κακός” είχε στηλιτεύσει ότι στο ταξίδι του υπουργού είχαν βρεθεί πολλοί που δεν είχαν δουλειά (μεταξύ των οποίων και πολιτευτές των ΑΝΕΛ), και ως εκ τούτου δεν κατανοεί την δυσαρέσκεια (ισχύει βέβαια ότι όποιος έχει την μύγα... μυγιάζεται).

Στην απάντησή τους οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” αναφέρουν:
“«Μικροπολιτική από μέσο ενημέρωσης ( Η Ροδιακή) των Δωδεκανήσων με πεδίο τα εθνικά θέματα είναι ανεπίτρεπτο και δείχνει αδυναμία, μικροπρέπεια και έλλειψη ευαισθησίας. Μάλλον είχατε συνηθίσει στις εποχές που οι πολιτικές ηγεσίες δεν πάταγαν το πόδι τους στα νησιά γιατί τα θεωρούσαν γκρίζες ζώνες ή μας ανακοίνωναν από το Καστελλόριζο πολιτικά πυροτεχνήματα. Αντί να επαινέσετε για αυτή την πρωτοβουλία τον Υπουργό Άμυνας που στηρίζει την ακριτική Ελλάδα και δηλώνει παρών το κράτος, βγάζετε τα απωθημένα σας. Για πρώτη φορά Υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι τόσο κοντά μας .

Τίμησε την ακρίτισσα ηρωϊδα κυρά της Ρώ , έμεινε δίπλα στα στρατευμένα νιάτα και έστειλε μήνυμα προς κάθε αποδέκτη για την αμετακίνητη και σταθερή εθνική μας γραμμή. Κάποτε χόρευαν ζεμπέκικα και δεν άρθρωναν λέξη. Ξέρετε υπάρχει και η Ελλάδα εκτός από την εκτέλεση μικροτήτων.

Να πληροφορηθείτε λοιπόν ότι δεν υπήρξε καμιά απολύτως οικονομική επιβάρυνση και οι εποχές που ταξίδευαν στόλοι συμβούλων με παχυλούς μισθούς και διέμεναν σε πολυτελή σουίτες τελείωσαν. Ως στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην όποια δράση μας δεν επιβαρύνουμε τον Έλληνα φορολογούμενο και αποτελεί ατόπημα του συντάκτη η αναφορά και η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων. Καλύτερα θα έπρεπε να προβάλλεται για καθαρά εθνικούς λόγους και μόνο μια σημαντική πρωτοβουλία. Πάνω από κάθε σκοπιμότητα ή επιδίωξη υπάρχει η πατρίδα και αυτό ας το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού».