Αισιοδοξία με…μέτρο στον Διαγόρα Βατίου

Πλήρης και συγκρατημένα αισιόδοξος μπαίνει ο Διαγόρας Βατίου στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Ο προπονητής Γιάννης Καμπούρης έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, καθώς η προετοιμασία εξελίχθηκε χωρίς σοβαρά προβλήματα, απουσίες δεν υπάρχουν, ενώ η εικόνα της ομάδας του στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας ήταν αρκούντως πειστική.

Βέβαια, ο ίδιος δεν παρασύρεται από τις καλές εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια φίλων και αντιπάλων, καθώς όπως λέει αυτονόητα, οι επίσημοι αγώνες είναι μία εντελώς διαφορετική και πολύ πιο σύνθετη ιστορία.

 Με δεδομένο πως δεν βρέθηκε αντίπαλος για ένα τελευταίο φιλικό, η χθεσινή μέρα κύλησε με προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο, ενώ σήμερα οι ποδοσφαιριστές ξεκουράζονται.

 Πρώτος αντίπαλος των Βατενών θα είναι η νεοφώτιστη και άγνωστη-με ό, τι κινδύνους συνεπάγεται η απουσία εικόνας-Δόξα Καρδάμαινας, την οποία ο Διαγόρας θα αντιμετωπίσει στην Κω.  

Συγκρατημένα αισιόδοξος είναι ο Γιάννης Καμπούρης ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΣυγκρατημένα αισιόδοξος είναι ο Γιάννης Καμπούρης ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ