Κώστας Πάττας: «Έγινε η μισή η δουλειά»

Ευχαριστημένος μόνο από το β΄ ημίχρονο του φιλικού που έδωσε η ομάδα του, έμεινε ο Κώστας Πάττας. Ο κόουτς του Αστέρα Παστίδας σημείωσε πολλά από τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στον αγώνα με το Διαγόρα την Παρασκευή και τα οποία εύχεται να μην τα επαναλάβουν.

Σκοπός του φυσικά να τα διορθώσει κατά τον καλύτερο τρόπο, στις προπονήσεις που μεσολαβούν μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας Π. επρόκειτο χθες να δώσει ακόμα ένα τεστ αυτού του επιπέδου στο γήπεδο του, κόντρα στη Δήμητρα Δαματριάς, στο οποίο ο Κώστας Πάττας θα χρησιμοποιούσε τα παιδιά, που δεν έπαιξαν κατά του Διαγόρα.

Ο Κώστας Πάττας αναφερόμενος στο φιλικό της Παρασκευής τόνισε:
«Ήταν ένα καλό τεστ για όλους μας. Δεν έμεινα ευχαριστημένος από το α΄ ημίχρονο στο οποίο ο αντίπαλος «χτύπησε» τρεις φορές,  στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα μας.

Δεν αντιδράσαμε σωστά στην πίεση του αντιπάλου, ο οποίος συγκριτικά με εμάς διέθετε παίκτες δυνατούς και με ποιότητα, είναι πιο μπροστά σε προετοιμασία από μας και γενικά είναι μια πολύ καλή ομάδα.

Στο β΄ μέρος αντιδράσαμε σωστά στην πίεση του αντιπάλου κι ήμασταν κι εμείς δυνατοί απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Δεν με απασχολεί το σκορ. Με ενδιαφέρει η κατάσταση της ομάδας μας.

Αυτός είναι εξάλλου ο λόγος, που κάνουμε δυνατά φιλικά προετοιμασίας. Για να δούμε τις αδυναμίες μας και να τις διορθώσουμε γρήγορα».
Ο κόουτς του Αστέρα ούτε στο χθεσινό φιλικό θα είχε στη διάθεσή του, το νεαρό Παγκράτη και τον Κυρίτση.