Λευκό απουσιολόγιο στον Κολοσσό

Το ρεπό τους είχαν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν χθες οι παίκτες του Κολοσσού H Hotels και από σήμερα θα μπουν σε πιο …αγωνιστικούς ρυθμούς προετοιμασίας καθώς την Τετάρτη θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με το Ρέθυμνο στο Βενετόκλειο (κεκλεισμένων των θυρών) και το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για τα 26α Μαυροσκούφεια.

Οι τελευταίες προπονήσεις των «θαλασσί» έγιναν χωρίς απουσίες, προς ικανοποίηση του Άρη Λυκογιάννη που έχει – επιτέλους – όλους τους αθλητές στη διάθεσή του.

Ο Άχονεν έφτασε στη Ρόδο την περασμένη Δευτέρα και από την Τρίτη ενσωματώθηκε στην ομάδα ενώ ο Χρήστος Σαλούστρος ολοκλήρωσε το πρόγραμμα με τις θεραπείες στη μέση του και ακολουθεί κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο Κολοσσός H Hotels είναι πλέον πλήρης στο γήπεδο και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον τελευταίο μήνα πριν το τζάμπολ του πρωταθλήματος για να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος απέναντι στο Ρέθυμνο στην πρεμιέρα της Basket League (8/10).

Δύο διανυκτερεύσεις στη Θεσσαλονίκη
Η αποστολή των «θαλασσί» θ’ αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου για τη Θεσσαλονίκη όπου το ίδιο βράδυ (20.30’) θα παίξει με τον Προμηθέα Πάτρας για τα Μαυροσκούφεια.  Την Κυριακή η ομάδα της Ρόδου θ’ αντιμετωπίσει την τουρκική Γκαζιαντέπ και θα επιστρέψει στη βάση της τη Δευτέρα.