Νικητής ο Καντής στο «Kos City Run»

Με τη συμμετοχή πάνω από 100 αθλητών διεξήχθη την περασμένη Κυριακή το «Kos City Run» με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για αναλώσιμα αγαθά-προσφορά προς το Γενικό Νοσοκομείο της Κω.

Διοργανωτές του αγώνα ήταν ο Φιλίνος με τον ΔΟΠΑΒΣ Κω, ενώ την πρώτη θέση πήρε ο Μόσχος Καντής.

Ο Ροδίτης τριαθλητής δείχνει πως επιστρέφει δυναμικά ενόψει των επόμενων σημαντικών διοργανώσεων και κέρδισε σχετικά εύκολα στην απόσταση των 10.000μ. με χρόνο 37.43. Τη 2η θέση πήρε ο Δημήτρης Τσώκος με 38.44 ενώ στο βάθρο επίσης ανέβηκε ως 3ος ο Κώος Μανώλης Τσίκνης με 38.54. Για τις γυναίκες, πρώτη ήταν η Ελίνα Αροκάνας με 50.47 και την ακολούθησαν η Κασάντρα Ρέινολντς με 53.13 και η Σταματία Καλαϊτζή με 53.38.

Η εκκίνηση δόθηκε λίγο μετά τις 6μμ στην Πλατεία Ελευθερίας  της πόλης της Κω, όπου έγινε και ο τερματισμός. Η διαδρομή που διένυσαν οι δρομείς ήταν η ακόλουθη:  Ιπποκράτους, παραλιακή, λιμάνι, παραλιακή, Π. Τσαλδάρη, 25ης Μαρτίου κι επιστροφή στην πλ. Ελευθερίας (επί πέντε φορές).
Τις απονομές έκαναν ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Σ. Σεργεντάνης και ο περιφερειακός σύμβουλος Δ. Χαματζόγλου.

Ο Φιλίνος θα ήθελε να ευχαριστήσει: τους 110 αθλητές και αθλήτριες που δήλωσαν συμμετοχή. Τους Κώους πολίτες που υποχρεώθηκαν να ανεχθούν το κλείσιμο των οδών, που είχαν πρόσβαση στην διαδρομή του αγώνα, και την ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας.

Για την επιτυχία της διοργάνωσης συνέβαλαν σημαντικά και τους ευχαριστεί:
Το τμήμα αθλητισμού του ΔΟΠΑΒΣ Κω και ειδικότερα τα στελέχη του.
Την Δημοτική Αστυνομία Κω .
Την Ελληνική Αστυνομία Κω.

Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης τμήμα Κω .
Την 80 ΑΔΤΕ και το προσωπικό της.
Το Ξενοδοχείο Κυπριώτης Village για την φιλοξενία της ομάδας χρονομέτρηση.
Τα Μ.Μ.Ε. Κω για την προβολή και την κάλυψή της εκδήλωσης.

Ο αγώνας αυτός έδειξε ότι οι Κώοι, γυναίκες και άνδρες, αγαπούν τον αθλητισμό και βοήθησαν ώστε ο να ξεπεράσει όλες  τις προσδοκίες και να είναι άξιος λόγου Διεθνών σχολίων.
Ο Κ.Α.Ο. Φιλίνος θα εργαστεί με όλες τις δυνάμεις του σε συνεργασία με τους φορείς του νησιού και τους αθλητές ώστε ο αγώνας του 2017 να είναι ακόμα καλύτερος. Η συμπαράσταση όλων είναι ευπρόσδεκτη.

 

Ο Μόσχος Καντής με το Δημήτρη Τσώκο και το Μανώλη ΤσίκνηΟ Μόσχος Καντής με το Δημήτρη Τσώκο και το Μανώλη Τσίκνη