Ηρακλής Μαριτσών: Δεν προχώρησε  με Μπιγκό,  συνεχίζει να ψάχνει

Ποδοσφαιριστή που θα προσδώσει ποιότητα είτε στην επίθεση, είτε στη μεσαία γραμμή του, συνεχίζει να αναζητά ο Ηρακλής Μαριτσών, χωρίς μέχρι στιγμής οι άνθρωποί του να έχουν εντοπίσει τον ιδανικό υποψήφιο.

Ως τέτοιος εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες ο Εμίλ Μπιγκό, που έμεινε ελεύθερος από τη Ρόδο, ωστόσο η συζήτηση που έγινε δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεδομένου πως το χάσμα στο οικονομικό ήταν σημαντικό και δεν κατέστη δυνατόν να γεφυρωθεί.

Κατά τα άλλα, ικανοποιημένος έμεινε σε γενικές γραμμές ο προπονητής Ανδρέας Βλασσόπουλος από την εικόνα της ομάδας του στο σαββατιάτικο φιλικό με τον Απόλλωνα Καλυθιών, παρά το τελικό 1-1.

Ο έμπειρος τεχνικός ανακάτεψε την «τράπουλα», έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και ελπίζει πως αυτοί που προορίζονται για το βασικό σχήμα, θα εμφανιστούν έτοιμοι και απόλυτα ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τον ΑΕΡΑ στ’ Αφάντου.

 Σημειώνεται, πως η διοίκηση του Ηρακλή είχε ζητήσει από τους «ερυθρόλευκους» να συναινέσουν στον ορισμό του αγώνα για την Παρασκευή, λόγω του γάμου του ποδοσφαιριστή Τάσου Μακρή, ωστόσο η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική.

Ευχαριστίες στον ομογενή Λευτέρη Φεγγάρα
Έναν πιστό φίλο και ένθερμο υποστηρικτή, που δεν αρνείται ποτέ τη βοήθειά του παρότι τους χειμερινούς μήνες βρίσκεται πολύ μακριά για να παρακολουθήσει τους αγώνες της αγαπημένης ομάδας του, βρήκε ο Ηρακλής Μαριτσών στο πρόσωπο του ομογενή Λευτέρη Φεγγάρα.

Η διοίκηση των «ροπαλοφόρων» αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει και δημόσια για την αγάπη του και τη συνεπή προσφορά του στο σύλλογο, ενώ του εύχεται να είναι καλό το ταξίδι της επιστροφής του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου διαμένει.