«Ζεστός» ο Πάτας  με το «καλημέρα» στον Αστέρα Μασσάρων

Την πρώτη προπόνησή του με τη φανέλα του Αστέρα Μασσάρων έκανε χθες ο Τηλέμαχος Πάτας.

Ο 29χρονος επιθετικός, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του συλλόγου αργά το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αν παραμείνει σταθερός στις προπονήσεις των επόμενων ημερών, είναι βέβαιο πως ο προπονητής του Σάββας Σταυρίδης θα του εμπιστευτεί μία θέση στην 18άδα, ίσως δε και στην 11άδα.

 Η χθεσινή μέρα επιφύλαξε στον τεχνικό των Μασσαρενών δύο ακόμα ευχάριστα νέα. Στις προπονήσεις εντάχθηκε ο Δημήτρης Διονυσακόπουλος, ο οποίος απουσίαζε λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών του, ενώ οι ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα τραυματισμών συνήλθαν κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, αφήνοντας το απουσιολόγιο μ’ ένα και μοναδικό όνομα, αυτό του Απόστολου Χατζημανώλη.

Ο μέσος του Αστέρα υποβλήθηκε χθες στο ΚΑΤ σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς που είχε υποστεί στους χιαστούς, με τα μέλη της διοίκησης, το προπονητικό επιτελείο και τους συμπαίκτες του να του εύχονται ολόψυχα ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Υπενθυμίζεται, πως στο πλαίσιο της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, o Αστέρας θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Λάρδου.