Έδειξε ανέτοιμος ο Ιάλυσος

Δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στην Κρήτη ο Ιάλυσος και υπάρχει εξήγηση. Οι «ερυθροκίτρινοι» αιφνιδιάσθηκαν από την αγωνιστικότητα των γηπεδούχων και δεν αντέδρασαν μετά το άνοιγμα του σκορ όπως έπρεπε, απέναντι σε μια παθιασμένη ομάδα, που ήξερε τι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Κάτι πήγαν να κάνουν οι παίκτες του Γιώργου Σάββενα από το 25΄ και μετά, αλλά δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση των Κρητικών, που έκαναν ιδανικό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο Γιώργος Σάββενας στο παιχνίδι ανακάτεψε πολλές φορές την… τράπουλα, αλλά δεν είδε να αλλάζει κάτι στο παιχνίδι της ομάδας του.

Αιτιολογώντας την ήττα, χθες δήλωσε:

«Ο αντίπαλος μας αιφνιδίασε και ήταν πολύ δυνατός στα πρώτα είκοσι λεπτά του παιχνιδιού. Δεχθήκαμε δυο γκολ από τον ίδιο παίκτη σε έξι λεπτά κι αυτό μας επηρέασε. Προσπαθήσαμε να ανασυνταχθούμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αλλά δεν φτάσαμε στο γκολ.

Στο β΄ μέρος  η απόδοση μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε για να ανατρέψουμε το σκορ και μοιραία χάσαμε με 2-0. Οφείλω να πω πως αντιμετωπίσαμε μια φιλόξενη ομάδα, που βλέπει διαφορετικά το ποδόσφαιρο σε αυτές τις κατηγορίες. Η ΑΕΕΚ το αντιλαμβάνεται  σαν γιορτή. Αγωνιστικά ήταν μια ομάδα πολύ πειθαρχημένη και καλά διαβασμένη. Δεν θα είναι για καμιά ομάδα εύκολος αντίπαλος».

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ…
Όπως φάνηκε από την απόδοση των «ερυθροκίτρινων», ο Ιάλυσος θέλει δουλειά ακόμα. Στην προσπάθεια αυτή θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο οι νεοαποκτηθέντες, που έχουν λίγες μέρες στην ομάδα και θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την απόδοση τους.

Το βάρος πλέον πέφτει στο επόμενο ματς κόντρα στον Εθνικό στο «Οικονομίδειο» για την 2η αγωνιστική, που πρέπει να κερδηθεί οπωσδήποτε.

Στο μεταξύ η ΕΠΟ μπορεί να έχει στο πρόγραμμα της πώς το παιχνίδι για την Κυριακή στις 16.30, αλλά όπως έγινε γνωστό ο Εθνικός κατέθεσε αίτημα να διεξαχθεί  Δευτέρα.

Οι Διοικούντες την ομάδα του Πειραιά, ενημέρωσαν την ΕΠΟ πώς δεν βρίσκουν αεροπορικά εισιτήρια για να έρθουν στο νησί μας και είναι πολύ πιθανόν να μετακινηθούν  ακτοπλοϊκώς.

Ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινώσει πολύ πιθανότατα ακόμα και σήμερα η ΕΠΟ.