Εντυπωσιακός και διεθνής ο Νίκος Παγώνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ο Ρόδιος Νικόλαος Παγώνης που αναδείχτηκε από τις ακαδημίες ποδηλασίας του Διαγόρα Ρόδου και αγωνίζεται με τον Κρόνο Νίκαιας , κατάφερε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας Ανδρών-Γυναικών να βελτιώσει εντυπωσιακά τις επιδόσεις του.

 Στο ομαδικό σπριντ ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου  στέφτηκε ξανά πρωταθλητής Ελλάδος.

Από κει και πέρα, στην ατομική χρονομέτρηση 1000 μέτρων κατέλαβε την 2η θέση με χρόνο 1:03.358 με συμμετοχή στο αγώνισμα τριάντα αθλητών, ενώ στο σπριντ 200μ  κατετάγη 3ος και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Την τελευταία ημέρα των αγώνων, στο εντυπωσιακό και με πολύ μεγάλες ταχύτητες αγώνισμα του keirin, κατόρθωσε να πάρει το αργυρό μετάλλιο, κι έτσι να κλείσει η αυλαία της σημαντικής διοργάνωσης.

Η επιτυχία ήταν τεράστια  διότι στη δυσκολότερη κατηγορία elite Ανδρών, (ο ίδιος είναι νέος άνδρας κάτω των 23 ετών)  σε όποιο αγώνισμα συμμετείχε ανέβηκε στο βάθρο ,κατακτώντας ένα χρυσό, ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια ενώ πιστοποίησε παράλληλα τη μεγάλη του κλάση.

Τώρα πλέον ως αναπόσπαστο μέλος της εθνικής Ελλάδος επόμενος στόχος είναι να έχει επιτυχίες και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πίστας Elite που θα διεξαχθεί στο στις 19 Οκτωβρίου στο Παρίσι.