Τα Δωδεκάνησα ψηφίζουν στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν και φέτος οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον ΣΕΓΑΣ. Ο Μιχάλης Παυλούς, ένας άνθρωπος με τεράστια προσφορά στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού τόσο στα Δωδεκάνησα όσο και πανελλαδικά, θα είναι ξανά υποψήφιος για μέλος της Ομοσπονδίας ενώ έχει αναδειχθεί και στη νέα διοίκηση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.

Η όλη διαδικασία θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου στο Λουτράκι, παρουσία και εκπροσώπων από τα σωματεία της περιοχής μας, αφού έχουν δικαίωμα ψήφου οκτώ συνολικά. Σύμφωνα με το έγγραφο του ΣΕΓΑΣ που δημοσιεύεται στο sportsfeed.gr, οι εκπρόσωποι των σωματείων μας είναι οι παρακάτω:

Καζώνης: Τακτικός: Γεώργιος Ρούσος, αναπληρωματικός: Δημήτριος Χαντσαρίδης

ΓΑΣ Υγεία Ρόδου: Τακτικός: Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, αναπληρωματικός: Νίκος Παρδαλός

ΓΣΝ Λέρου: Τακτικός: Αντώνης Μπίλλης, αναπληρωματικός: Μιχάλης Παυλούς

Κάλυμνος 2000: Τακτικός: Εμμανουήλ Βαπόρης, αναπληρωματικός: Γεώργιος Ψαρράς

ΑΟ Σταματίου: Τακτικός: Δανιήλ Συρόπουλος, αναπληρωματικός: Βασίλειος Ζήκας

ΑΟ Καλλιπάτειρα: Τακτικός: Σταυρούλα Σαρρή, αναπληρωματικός: Αναστασία Μίαρη.

Εύδαμος Κω: Τακτικός: Κωνσταντίνος Χονδρός, αναπληρωματικός: Νίκος Χατζηνικολάου.

ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009: Τακτικός: Σπυρίδων Ράμμος, αναπληρωματικός: Κυριάκος Γιακουμίδης.

Δικαίωμα ψήφου δεν έχουν οι : Διαγόρας, ΑΟ Σύμης, Φιλίνος Κω, Ιπποκράτης ο Κώος, Νίκη Ρόδου, Ξάνθος Πάτμου, Ιπποκράτης Κω.

 

Πέραν όλων των παραπάνω, την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές της ομοσπονδίας ανακοίνωσε στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ ο Πτολεμαίος Παπαμιχαήλ. Ο επί σειρά ετών αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας επέλεξε να αποσυρθεί προκειμένου να συμβάλει στην ανανέωση του διοικητικού συμβουλίου. 

Ο Παπαμιχαήλ είναι μέλος του συμβουλίου από το 1997 και στη διάρκεια της θητείας του πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες στον ελληνικό στίβο. 

 Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε πως στο εγγύς μέλλον θα βραβεύσει τον Πτολεμαίο Παπαμιχαήλ, προκειμένου να τον τιμήσει για την πολύχρονη προσφορά του.