Τριήμερο δράσης για τον  Έλαφο

Τριήμερο δράσης για τον Έλαφο από την Παρασκευή 9 έως και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου. Τόσο στην ποδηλασία πίστας όσο και στο δρόμο, οι αθλητές του συλλόγου Δανιήλ Κελεπέρας και Ιωάννης Δέλιος έκαναν ό, τι καλύτερο μπορούσαν και κατάφεραν να πάρουν καλά πλασαρίσματα. Η ανακοίνωση του συλλόγου για τις επιδόσεις τους:

«Σε δυο διοργανώσεις συμμετείχε ο Έλαφος αυτό την περασμένη Παρασκευή και το σαββατοκύριακο σε πίστα και δρόμο και συγκεκριμένα στην Αθήνα και το εθνικό ποδηλατοδρόμιο έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών οπού ο Δανιήλ Κελεπέρας συμμετείχε σε 4 αγωνίσματα και κατάφερε να πλασαριστεί σε καλές θέσεις !

Στο αγώνισμα του σκρατς καταλαμβάνει την 8η θέση, στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης 4χμ την 7η θέση, στο αγώνισμα των πόντων την 9η θέση και στο κέιριν την 11η θέση. Συνοδός του αθλητή ήταν ο προπονητής της ομάδος Κυριάκος Κελεπέρας. Ο Α.Σ.Ρ. «Έλαφος » ευχαριστεί θερμά το κατάστημα ANC στην Ανάληψη του Μανώλη Παπαδόπουλου για την παραχώρηση αυτοκινήτου.

Στην Φλώρινα συμμετείχε ο μάστερ αθλητής μας Δέλλιος Ιωάννης στο «Florina Bike Challenge 2016», αγώνα δρόμου 65χλμ με αρκετά υψομετρικά και τερματισμό σε ανηφόρα κι αν και νέος στο άθλημα αφού αυτός είναι ο δεύτερος αγώνας που συμμετέχει, τα καταφέρνει μια χαρά και παίρνει την 8η θέση στην κατηγορία του και την 61η στην γενική.

Ο Α.Σ.Ρ. «Έλαφος » συγχαίρει και τους δυο αθλητές και τους εύχεται καλή συνεχεία στο υπόλοιπο της αγωνιστικής χρόνιας που απομένει.»