Η ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού για τα  αεροπορικά επαγγέλματα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Rodos Palace η ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού με θέμα τα αεροπορικά επαγγέλματα από τη λέσχη Lions Ρόδου και του εκπαιδευτικού αεροπορικού οργανισμού F.A.S.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Πρόεδρος της λέσχης Lions Ρόδου L. Ιωάννα Τσάρπα καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους τονίζοντας την αξία και τη σημασία του σωστού επαγγελματικού προσανατολισμού. Προκειμένου το άτομο να κάνει μια διαχρονικά εύστοχη επαγγελματική επιλογή είναι σημαντικό να ανακαλύψει, να ιεραρχήσει και να συνυπολογίσει τις δυνατότητες και ανάγκες του εκ των έσω.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι ομιλίες:
1. Πως πετάει το αεροπλάνο: Ομιλητής ο Στυλιανός Φανουράκης μηχανικός αεροσκαφών και διευθυντής της σχολής «F.A.S. Rhodos Pilots Academy» και μέλος της Λέσχης Lions Ρόδου.

2. Η χαρά του να πετάς:  Ομιλητής ο Ιατρός Δρ. Γρηγόριος Κυριακού, Ιατρός Αεροπορικής Ιατρικής, διευθυντής της «GAMA AIR MEDICAL» εταιρείας υποστήριξης και οργάνωσης επείγουσας αερομεταφοράς.

Στο τέλος της ημερίδας παραχωρήθηκε προς τη Λέσχη LIONS Ρόδου ένα δωρεάν,  πρόγραμμα εκπαίδευσης για την απόκτηση πτυχίου πιλότου ιδιωτικών αεροπλάνων. Το πρόγραμμα θα διατεθεί από τη Λέσχη, αφού καθοριστούν οι διαδικασίες ανάδειξης του υποψηφίου πιλότου.

Έπειτα, βραβεύθηκε ο καλύτερος μαθητής της χρονιάς 2015-2016 και σήμερα επαγγελματίας πιλότος και ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση των παρισταμένων με τους ομιλητές.
Ευχαριστούμε τη σχολή F.A.S. για την προσφορά στη λέσχη Lions Ρόδου ενός δωρεάν ολοκληρωμένου προγράμματος εκπαίδευσης για την απόκτηση πτυχίου χειριστή ιδιωτικών αεροπλάνων, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η λέσχη Lions.