Θα κάνει πρεμιέρα χωρίς γερά τεστ η Τελχινίδα!

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για τα κορίτσια της Τελχινίδας, που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας βόλεϊ των γυναικών. Όπως είναι ήδη γνωστό, το πρωτάθλημα ξεκινάει στις αρχές του επόμενου μήνα με τη Ροδίτικη ομάδα να κάνει ντεμπούτο εντός έδρας εναντίον του Αιγάλεω.

Είναι ματς δύσκολο, αλλά υπάρχει η πίστη σε Διοίκηση, τεχνική ηγεσία αλλά και στις αθλήτριες, πώς η ομάδα του νησιού μας, θα ξεπεράσει τον… σκόπελο της πρεμιέρας με νίκη και φυσικά θα αποκτήσει και την κατάλληλη ψυχολογία για τη συνέχεια.

Η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά συνεχίζει την προετοιμασία της χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αν παραλείψει κάποιος ότι κάποιες από τις αθλήτριες ενδιάμεσα της εβδομάδας απουσιάζουν λόγω εργασίας.

Το μεγαλύτερο ντεζαβαντάζ για την Τελχινίδα, είναι πώς δεν θα δώσει φιλικό παιχνίδι όπως όλα δείχνουν, καθώς δεν υπάρχει δυνατός αντίπαλος στο νησί σε επίπεδο γυναικών.

Ο Νίκος Τσιντομηνάς θα ήθελε κάποια φιλικά στο νησί μας με δυνατές ομάδες, αλλά το όλο εγχείρημα δεν είναι αυτό που θέλει ο σύλλογος, ενώ παράλληλα είναι τελικά δαπανηρή η μετάβαση στην Αθήνα.