Κλείνει φιλικά το «Ροδίων Άθλησις»

Το «Ροδίων» συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του πρωταθλήματος της Α2. Οι παίκτες του Νίκου Τρατσέλα έχουν ήδη μπει στη σάλα και ξεκίνησαν πιο εντατικά, να ασκούνται σε αυτά που ζητάει ο προπονητής τους.

Οι «θαλασσί» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους στο Καρακόνερο και συνεχίζουν πλέον με βάρη, αλλά και με τεχνική-τακτική.  

Εκείνο που πλέον προσπαθεί η διοίκηση σε συνεργασία με τον κ. Τρατσέλα, είναι τα φιλικά της Αθήνας. Η ομάδα τη πόλης μας θα μεταβεί στην πρωτεύουσα τον ερχόμενο μήνα, για να δώσει δυο φιλικά. Θα αντιμετωπίσει το διήμερο 15 και 16 Οκτωβρίου, τον Μίλωνα και το Μαρκόπουλο.

Ωστόσο γίνεται προσπάθεια να πραγματοποιηθεί και μια δεύτερη σειρά φιλικών αγώνων, πάλι στην Αθήνα προς το τέλος Οκτωβρίου.

Παράλληλα μελετάται και η διεξαγωγή ενός τουρνουά, στο οποίο ενδέχεται να συμμετάσχει  και η ομάδα των Αθλοπαιδιών Κω, που ανήκει στον ίδιο όμιλο με το «Ροδίων».

Όπως έγινε επίσης γνωστό, στη Διοίκηση μελετάται το πότε και ποια ώρα θα γίνει το ματς της 1ης αγωνιστικής, που βάσει προγράμματος φέρνει στη Ρόδο τον Πανιώνιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα γίνει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του «Ροδίων» στις 15.00, αλλά αυτό θα εξακριβωθεί στην πορεία.