«Έξωση» της Καλλιθέας από το κλειστό του Φαληρακίου!

Σοβαρότατες καταγγελίες έγιναν χθες από τους ανθρώπους της ομάδας μπάσκετ της Καλλιθέας, όταν πήγαν στο κλειστό του Φαληρακίου για την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση και βρήκαν το γήπεδο κλειδωμένο!

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου όσο και ο προπονητής της ομάδας, τους απαγόρεψαν την είσοδο με εντολή του αντιδημάρχου Δώρου Κωνσταντίνου ο οποίος ουσιαστικά πέταξε την Καλλιθέα στο δρόμο και την άφησε άστεγη, ένα μήνα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Αφορμή για την έξωση φαίνεται πως στάθηκε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα την προηγούμενη ακριβώς μέρα. Περίπου δέκα λεπτά πριν τελειώσει η προπόνηση της Καλλιθέας, ο φύλακας του γηπέδου ζήτησε να φύγουν λόγω οικογενειακής του υπόθεσης και όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι της ομάδας υπήρξε μία φραστική αψιμαχία με τον Γιώργο Βασιλειάδη ο οποίος εκείνη την ώρα ολοκλήρωνε τις διατάσεις του.

 

Απαγορεύτηκε χθες στην ομάδα της Καλλιθέας η είσοδος στο κλειστό!Απαγορεύτηκε χθες στην ομάδα της Καλλιθέας η είσοδος στο κλειστό!

 

Στο περιστατικό φέρεται να εμπλέκεται και ο Βασίλης Εκινέ ο οποίος, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της Καλλιθέας, έπεσε θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς από το φύλακα. Με την παρουσία του προέδρου της ομάδας, κ. Σταμούλη, το συμβάν έληξε εκεί όμως την επόμενη μέρα το αποτέλεσμα της διένεξης ήταν η έξωση της Καλλιθέας από το γήπεδο με εντολή Κωνσταντίνου. Μάλιστα, δεν τους επετράπη ούτε να περισυλλέξουν τα προσωπικά τους αντικείμενα τα οποία είχαν μέσα!

Οι άνθρωποι της Καλλιθέας ισχυρίζονται πως ο αντιδήμαρχος δεν μπήκε καν στον κόπο να ακούσει τη δική τους πλευρά για ό,τι συνέβη το βράδυ της Δευτέρας και πήρε την απόφαση να τους πετάξει έξω από το γήπεδο στηριζόμενος στα παράπονα του φύλακα.

Έγινε τηλεφωνική επαφή με τον ίδιο το Δήμαρχο προκειμένου να του εξηγήσουν την κατάσταση αλλά έως χθες το βράδυ δεν υπήρξε απάντηση.

 

 

Το σωματείο είχε «συγκρουστεί» με τον Κωνσταντίνου και πέρσι όταν η παλιά διοίκηση τον είχε κατηγορήσει με επιστολή της για διάλυση των τμημάτων υποδομής με απαγόρευση χρήσης του γηπέδου!

Μέχρι χθες το βράδυ, η υπόθεση είχε πάρει τέτοια τροπή που ο πρόεδρος της Καλλιθέας ήταν έτοιμος να αιτηθεί στο ΔΟΠΑΡ ώρες προπόνησης στο Βενετόκλειο αντί των Αγίων Θεοδώρων που διαλύθηκαν αλλά σκεφτόταν επίσης να αλλάξει καταστατικό και όνομα στο σύλλογο για να μην έχει πλέον καμία σχέση με την περιοχή!

«Είμαστε η μόνη ομάδα που έχουν και μας συμπεριφέρονται έτσι» σχολίαζε μεταξύ άλλων. «Έχω ξοδέψει τόσα χρήματα για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό και να δώσουμε κίνητρο στα παιδιά μας και τώρα μας πετάνε έξω».