Το χορηγικό πλάνο της παρουσιάζει η Ρόδος

Στην προσπάθειά της να δημιουργήσει νέες δομές, που θα της επιτρέψουν να διευρύνει τους ορίζοντες του συλλόγου και να αποκτήσει πιο ισχυρούς, βαθύτερους και ουσιαστικούς δεσμούς με την τοπική κοινωνία και τον επιχειρηματικό κόσμο, η διοίκηση της Ρόδου διοργανώνει σήμερα στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο Rodos Palace το χορηγικό πλάνο της.

 Στην εκδήλωση είναι προσκεκλημένοι οι επιχειρηματίες του τόπου, ενώ στο περιθώριο της βραδιάς θα παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν από την ομάδα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Συνεχίζει με Γκάιδα, «χλωμό» του Δελαπόρτα 
Την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Δημήτρη Γκάιδα επαναβεβαίωσε η διοίκηση της Ρόδου. Ο γυμναστής των «ελαφιών», που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία μετά την αποχώρηση του Σάββα Ορφανίδη, θα συνεχίσει μέχρι νεωτέρας σε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή, με τους ανθρώπους της ομάδας να του εύχονται ξανά καλή επιτυχία.

 Όσον αφορά στο θέμα του Γιώργου Δελαπόρτα, οι παράγοντες της Ρόδου αποφάσισαν μεν να επαναπροσεγγίσουν τον έμπειρο μέσο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, η χρυσή τομή, που θα εξασφάλιζε την παραμονή του ποδοσφαιριστή στην ομάδα, δύσκολα θα βρεθεί.

Μέρα ξεκούρασης η χθεσινή  
Ανάσες πήραν χθες οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου, καθώς ο Δημήτρης Γκάιδας αποφάσισε να τους παραχωρήσει ρεπό. Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου και είναι πολύ πιθανό να είναι και η πρώτη του Χρήστου Αμανατίδη, που αναμένεται να ξεκινήσει με ατομικό πρόγραμμα.

 Ο τεχνικός των «ελαφιών» περιμένει να δει σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Ατματσίδης, αλλά και ο Δημήτρης Κωνσταντίνου, μήπως και έχει στο εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι με τον Εργοτέλη δύο επιπλέον αξιόπιστες επιλογές.