Την απάντηση του Μπιγκό περιμένουν στον Αστέρα Μασσάρων

Σε μία προσθήκη της τελευταίας στιγμής ελπίζουν οι άνθρωποι του Αστέρα Μασσάρων, οι οποίοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Εμίλ Μπιγκό.

 Ο πρώην αμυντικός μέσος της Ρόδου έλαβε μέρος στις τελευταίες δύο προπονήσεις της ομάδας του Σάββα Σταυρίδη και όπως όλα δείχνουν, η υπόθεσή του θα ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα, καθώς οι Μασσαρενοί περιμένουν να τους απαντήσει επί της πρότασης που του κατέθεσαν.
 

Σημειώνεται, πως σε πρώτη φάση υπήρξε μία αρκετά μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή και το ποσό που ήταν διατεθειμένη να διαθέσει η διοίκηση, η οποία έχει κάνει αγγίξει τα όρια του προϋπολογισμού της στο πλαίσιο των σημαντικών κινήσεων που έκανε το καλοκαίρι, συνεπώς τα πάντα εξαρτώνται από τον Μπιγκό (σημειώνεται, πως ο έμπειρος αμυντικός μέσος βρέθηκε προ ολίγων ημερών στο στόχαστρο του Ηρακλή Μαριτσών).

 Κατά τα άλλα, η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αστέρα ενόψει του εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρδου, το ερχόμενο Σάββατο, συνεχίζεται χωρίς ο Σάββας Σταυρίδης να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.