Δήμαρχος Λειψών: «Το έγκλημα που διέπραξα... νομιμοποιήθηκε!»

Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου η εκτέλεση του έργου "κατασκευή ράμπας στο λιμένα Λειψών", όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος.

Σημειώνεται ότι για το συγκεκριμένο έργο ο δήμαρχος Λειψών είχε συλληφθεί πριν λίγες μέρες με τη διαδικασία του αυτοφώρου από στελέχη του λιμενικού.

Μάλιστα ο κ. Μάγγος με ανάρτησή του σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης αφήνει αιχμές για τη σύλληψή του "για το έγκλημα που διέπραξε", αναφέροντας τα εξής:

"Προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας το "Έγκλημα" που διέπραξα πριν από μία εβδομάδα και οδήγησε στη σύλληψη μου "νομιμοποιήθηκε" σήμερα με την απόφαση έγκρισης κατασκευής ράμπας στο λιμένα Λειψών από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου.

Λόγοι ανωτέρας βίας και δημοσίου συμφέροντος και όχι συνειδητή αγνόηση των νόμων με ανάγκασαν να ξεκινήσω την κατασκευή της πριν την ολοκλήρωση των διαδικασιών επειδή προσπάθησα να μην διακινδυνεύσω την διακοπή της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού μου.

Όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας: "η κακία τους έμεινε."

Και επίσης δεν μπορώ να μην αναφερθώ στα λόγια του μεγάλου μας ποιητή Οδυσσέα Ελύτη: "Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους".

Κάτι ήξερε!!!!"

Πηγή: lerosnews.gr