Έλλειψη καθαριότητας στο κάστρο Αρχαγγέλου

Επιστολή προς την εφημερίδα "Ροδιακή" έστειλε ο αναγνώστης κ. Γιώργος Πέτας, προκειμένου να καταγγείλει την έλλειψη καθαριότητας στο κάστρο του Αρχαγγέλου.

Ο κ. Πέτας, μέσα από την επιστολή του, αναφέρεται στη σωρεία σκουπιδιών που εντόπισε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σε αυτό ζητώντας από τους αρμόδιους να δώσουν άμεσα λύση στο πρόβλημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρει στη σχετική επιστολή του:
"Προ ολίγων ημερών είχα τη χαρά να επισκεφτώ το κάστρο του Αρχαγγέλου υπό τη συνοδεία μιας ομάδας τουριστών.

Ανεβαίνοντας στο κάστρο η εικόνα και η θέα που αντικρίζει κανείς με την όσμωση δύο στοιχείων, των οικιών από τη μια και του πρασίνου από την άλλη είναι θα έλεγε κανείς ειδυλλιακή.

Θα τολμούσα μάλιστα να πω πως οι ξένοι επισκέπτες ήταν κατενθουσιασμένοι. Δυστυχώς όμως δεν είχαν την ίδια αντίδραση (ούτε κι εγώ φυσικά) όταν ανεβήκαμε τελικά το κάστρο κι ο προαύλιος χώρος, αλλά και τα πέριξ του τουριστικού αυτού θερέτρου του Αρχαγγέλου, περιστοιχιζόταν από σωρεία σκουπιδιών αμαυρώνοντας έτσι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το χωριό αυτό στους ξένους επισκέπτες του και μη.

 Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας (συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του εαυτού μου) πράττοντας τα δέοντα, μη αφήνοντας την ανθρώπινη απερισκεψία να μας κυριέψει, επιτρέποντάς μας έτσι να έχουμε μια ευπρεπή εικόνα τόσο εμείς όσο και το χωριό μας. 

Έχω πίστη στους ιθύνοντες και στις αρμόδιες αρχές πως θα μεριμνήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με το καλύτερο τρόπο, δίνοντας άμεση και οριστική λύση στο πρόβλημα".