Προτάσεις και απόψεις θα κατατεθούν στη ΝΟΔΕ

Άνοιγμα στην κοινωνία επιχειρεί η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου σε μια προσπάθεια να καταγράψει και να αναδείξει τα προβλήματα της περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί όλους τους πολίτες να σπεύσουν στο γραφείο της για την κατάθεση απόψεων και προτάσεων για ζητήματα που αφορούν τα νησιά μας. Επί του θέματος σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:

“Στα πλαίσια των αρχών της παράταξής μας, αλλά και της δέσμευσης του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη για μία παράταξη ανοιχτή, μέσα στην κοινωνία για την κοινωνία , η ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου καλεί κάθε μέλος ή φίλο της Νέας Δημοκρατίας .

Όλους όσοι  επιθυμούν να μοιραστούν την οποιαδήποτε σκέψη , πρόταση  ή θέση τους για την λειτουργία  μας στα Δωδεκάνησα. Την εκδήλωση επιθυμίας εθελοντικής προσφοράς του στις δράσεις τις  ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου, την κατάθεση απόψεων και προτάσεων για ζητήματα που αφορούν την περιοχή μας . 

Όσοι έχουν «κάτι να πουν» μπορούν να  προσέρχεται στα νέα μας γραφεία που στεγάζονται επί  της οδού Αυστραλίας 88-92  1ος όροφος ( Εμπορικό Κέντρο Μαλτέζου) , κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 18.00 έως τις 20:30. Δέσμευσή μας η επέκταση των ωραρίων ανάλογα με τις ανάγκες και την ανταπόκρισή  σας. Όλοι μαζί ενωμένοι,  με μπροστάρη τον πρόεδρό μας και αυριανό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη , κινούμαστε με νέα ήθη , νέους κανόνες δημοκρατικής λειτουργίας , με θέσεις ,πράξεις και ενέργειες απαλλαγμένες από προσωπικούς σχεδιασμούς και εσωστρέφεια με μοναδικό στόχο την απομάκρυνση του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ που καταστρέφει την ζωή όλων μας .
 Κανείς δεν περισσεύει και κανένας μόνος του δεν είναι αρκετός “.