Πήρε Κυπριώτη ο Αστέρας Παστίδας

Έναν ακόμα ποδοσφαιριστή ενέταξε στο ρόστερ του ο Αστέρας Παστίδας. Απέκτησε τον 18χρονο Στέργιο Κυπριώτη ο οποίος αγωνίζεται στην άμυνα αλλά και στην μεσαία γραμμή.

Πέρυσι είχε δυο συμμετοχές με την ομάδα του Διαγόρα και τις υπόλοιπες με την ομάδα του Διγενή στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. Η προσπάθεια του Αστέρα να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θα συνεχιστεί και αύριο. Ο Κώστας Πάττας πονοκεφαλιάζει με την απουσία δυο από τους παίκτες του, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Πρόκειται για τον Κώστα Κυρίτση και τον Αλέξανδρο Παγκράτη.

-Ο πρώτος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα κι έχει κάποιες ελπίδες συμμετοχής στον αγώνα του Αρχαγγέλου.
-Ενώ ο δεύτερος, ακολουθεί θεραπεία και δεν έχει μπει ακόμα στους  ρυθμούς της ομάδας  

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΡΥΔΗ
Στο μεταξύ ο Λάμπρος Καρύδης ανήκει πλέον στο κλαμπ  των χαζομπαμπάδων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Διοίκηση του Αστέρα Π. εκφράζει και δημόσια τις ευχές της, με την ακόλουθο ανακοίνωση:

« Η Διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες της ομάδας του Αστέρα εύχονται στον ποδοσφαιριστή Λάμπρο Καρύδη και στη σύζυγό του Θεανώ, να τους ζήσει το νεογέννητο αγοράκι, που θα είναι ο διάδοχος του στα γήπεδα. Τους ευχόμαστε να τους ζήσει και να το δουν όπως εκείνοι επιθυμούν»

*Με αφορμή πάντως την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας, Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες θα δειπνήσουν σήμερα το βράδυ στην «ΠΛΑΤΕΙΑ» της Παστίδας.

Ευχές δεχόταν  ο Λάμπρος Καρύδης για τη γέννηση του παιδιού του (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Ευχές δεχόταν ο Λάμπρος Καρύδης για τη γέννηση του παιδιού του (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)