Πλήρης κατά του Εθνικού Πειραιά ο Ιάλυσος

Την προσεχή Δευτέρα στις 16:30 θα διεξαχθεί τελικά το παιχνίδι ανάμεσα στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος και τον Εθνικό Πειραιά, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Μετά από αίτημα του Εθνικού, που έγινε αποδεκτό, οι δύο ομάδες θα παίξουν μία ημέρα αργότερα.

Έτσι η ομάδα του Ιάλυσου έχει την ευχέρεια να προετοιμαστεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι μια μέρα περισσότερο. Οι «ερυθροκίτρινοι» προπονήθηκαν και χθες κανονικά με το Γιώργο Σάββενα να κάνει σκέψεις ακόμα και για αλλαγές.
Πρώτα γιατί ο Εθνικός έχει βλέψεις πρωταθλητισμού και θα έρθει στη Ρόδο να «χτυπήσει» το παιχνίδι.

Και κατά δεύτερο λόγο πώς σε αυτό το ματς θέλει ο Ιάλυσος απαραίτητα τη νίκη. Γι’ αυτό το λόγο ίσως θυσιαστεί το θέαμα στο βωμό της σκοπιμότητας. Είναι πάντως πολύ πιθανόν να χρησιμοποιηθούν σε αυτό τον αγώνα παίκτες που δεν αγωνίσθηκαν στο ματς της Κρήτης κόντρα στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

Μαζί φέτος Ιάλυσος και GLOBE ONE DIGITAL
 «Η Διοίκηση του  Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με την εταιρία   Globe One Digital  και την καλωσορίζει ως μεγάλο χορηγό της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.  

Η Globe One Digital αποτελεί παράδειγμα Ελληνικής εταιρείας που με σύνεση και τόλμη διαπρέπει στον τομέα της επικοινωνίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και αυτό αποδεικνύεται από τα βραβεία που έχει αποσπάσει σε διεθνείς διαγωνισμούς. Το όραμά των ανθρώπων του  ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ, πέρα από το ίδιο το άθλημα, εκτείνεται στη συμμετοχή, στην προσφορά και στην αλληλεγγύη. Είμαστε σίγουροι  ότι η Globe One Digital  θα είναι  αρωγός του οράματος μας αυτού. 

Ξεκινάμε μια σχέση εμπιστοσύνης και συμπόρευσης. Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία που επενδύει σημαντικά στην Ελληνική κοινωνία μέσω του Ελληνικού αθλητισμού».