Κοντά στον Ανδρεόπουλο ο Ηρακλής Μαριτσών

  Με νέο πρόσωπο τον Γιώργο Ανδρεόπουλο πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση του Ηρακλή Μαριτσών, που προετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τον ΑΕΡΑ.

Ο 36χρονος πρώην αμυντικός μέσος του Κλεόβουλου είναι πολύ πιθανό να ενταχθεί στο ρόστερ των «ροπαλοφόρων» ως μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, εφόσον πείσει τον προπονητή Ανδρέα Βλασσόπουλο πως μπορεί να του δώσει τις λύσεις που χρειάζεται στη μεσαία γραμμή.  

Στον Ηρακλή περιμένουν τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς με συγκρατημένη αισιοδοξία, η οποία ενισχύεται από το γεγονός πως η ομάδα συνεχίζει τη δουλειά της σε συνθήκες πληρότητας.

Στη διάθεση του Ανδρέα Βλασσόπουλου είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται και ο έμπειρος τερματοφύλακας Λευτέρης Σκυλλάς, ο οποίος έχει αφήσει προ πολλού πίσω του το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο (συμπτωματικά, ήταν στο περσινό παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον ΑΕΡΑ, αν και στο γήπεδο των Μαριτσών), έχοντας ανακτήσει πλήρως το χαμένο έδαφος.