Φεστιβάλ γεύσης και παράδοσης στους Πεύκους

Ολους τους φίλους της γεύσης και της παράδοσης στη Ρόδο, καλεί η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Mypefkos» να δώσουν το «παρών» στο Φεστιβάλ που διοργανώνει στους Πεύκους για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά:
Τα µέλη της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ MYPEFKOS σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στο 4ο Φεστιβάλ Γεύσης & Παράδοσης Ρόδου, στους Πεύκους στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγ. Νεκταρίου την Κυριακή 18η Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 όπου θα γίνει λειτουργία σε 4 γλώσσες για χάρη του Αγ. Ευσταθίου, προστάτη του τουρισμού. Θα λάβουν μέρος Πολιτιστικοί Σύλλογοι και ιδιώτες επιχειρηματίες από διάφορα χωριά της Ρόδου εκθέτοντας παραδοσιακά τοπικά προϊόντα και εδέσματα όπως επίσης τοπικά χορευτικά συγκροτήματα από τη Λίνδο, τα Ποζάρ από τη βόρεια Ελλάδα, τον Πόντο και την Κρήτη για την ανάδειξη των εθίμων και του Πολιτισμού µας.
 Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. MY PEFKOS έχει ήδη προσφέρει ένα μεγάλο έργο στην τοπική κοινωνία από την ίδρυσή της το 2012.

 Πιστεύουμε ότι το φεστιβάλ αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή µας διότι αυξάνει σημαντικά τη ζήτηση προς τον προορισμό µας, τα δε οικονομικά οφέλη είναι τεράστια και µας βοηθούν να συνεχίσουμε τα έργα µας για τη βελτίωση και ανάδειξη του τόπου µας όπως επίσης και τη στήριξη της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.
 Σας προσκαλούμε λοιπόν να παρευρεθείτε μαζί µε τους άλλους επίτιμους καλεσμένους των τοπικών αρχών µας σε ένα ξεχωριστό φεστιβάλ γεμάτο «Γεύσεις», «Παραδόσεις» και «Πολιτισμό».
 Ευχαριστούμε θερµά εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας!