Οι Ολυμπιακοί καβγάδες του «Δωριέως»

Λένε, αποκλειστική ευθύνη στη Διοίκηση του Συλλόγου. Απερίγραπτα χάλια  του γηπέδου μπάσκετ.

Ευθύνες στον Πρόεδρο του Δωριέως Τάσο Βογιατζόγλου. Λέει ο ΔΟΠΑΡ  ότι στόχος του είναι η βελτίωση  των υποδομών και του  Αθλητισμού.  Νόμιμος μισθωτής είναι ο Δωριέας.
Ο Δήμος δεν μπορεί να επέμβει  στο χώρο!!!

Με τέτοιο σκεπτικό, ένας παλιός πρωταθλητής σας  λέει: ότι όλοι μαζί  είμαστε για κλάματα.  Καλέσαμε τον Βογιατζόγλου  και είπε ότι πρόκειται να γίνουν εκλογές στο ΔΩΡΙΕΑ.
Ο ΔΟΠΑΡ είπε ότι έχει προτάσεις  για την  αξιοποίηση του χώρου; (ποιες;) Υπάρχουν έσοδα από διαφημίσεις; Υπάρχουν έξοδα νερού και φωτισμού;  Μα γίνονται  «αγώνες και προπονήσεις;» Κάποιος, λέει, διαμένει στο γήπεδο!!! Τι κάνει συντήρηση;  Ο ΔΟΠΑΡ θα κάνει ό,τι είναι δυνατό, αλλά δεν είναι ο μισθωτής!!!

Πριν τελειώσουν καλά-καλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες  του «Ρίο» της Ειρήνης  και της Κατανόησης άρχισαν οι εχθροπραξίες  του Δωριέως.
Απ’ ό,τι θυμάμαι, στο γήπεδο αυτό  έχω παίξει δεκάδες πρωταθλήματα  του Μπάσκετ.

Ο Γιώργος ο Ανδριωτάκης  (παλιά ήταν και πρόσκοπός μου) και οι συνεργάτες του φρόντισαν κι έκαναν τις «κερκίδες» και τον «φωτισμό». Ήκμαζε  το γήπεδο  αυτό και πάντα ήταν  γεμάτο από φιλάθλους  του μπάσκετ. Πέρασαν από εκεί σπουδαίοι αθλητές  του Μπάσκετ  και  σπουδαία άτομα , που ήταν  υπεύθυνοι για το Μπάσκετ.

Τώρα, το πώς  κατάντησε έτσι; Κάποιος από τους παλιούς αθλητές  του Δωριέως να μας πει τη «δική του ιστορία». Απ’ ό,τι έβλεπα, το χρησιμοποιούν  και τα γειτονικά σχολεία.

Ο ΔΟΠΑΡ  πρέπει γρήγορα να το κάνει  λειτουργικό  και χρήσιμο, γιατί εκεί  υπάρχει μια ολόκληρη  συνοικία  και πολλά παιδιά. Τώρα,  δύο αρνητικά παραδείγματα. Υπάρχουν:

Ένα γήπεδο μπάσκετ  πίσω από το κλειστό κι έξω από  το συγκρότημα  των σχολείων του Βενετοκλείου  με κολώνες και φωτισμό  κι ακόμη ένα  απέναντι από τη λαϊκή  του «Ταξιάρχη»  με κολώνες φωτισμού. ΑΣ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

Αυτά για τις υποδομές  που λέτε και για τις φροντίδες  για τη ΝΕΟΛΑΙΑ.

Του Βασίλη Μαυράκη